Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
ostatní

Andělin popel
(5x)
„Když se ohlédnu za svým dětstvím, divím se, jak se mi vůbec podařilo přežít. Bylo to samozřejmě mizerné dětství: šťastné dětství vám za to skoro nestojí.
ostatní
Ukázky

Andělin popel

318 Kč
Dagmar Pecková - 20%
(1x)
Jedna z nejvýraznějších, nejen pěveckých osobností poslední doby, Dagmar Pecková, si k blížícímu se životnímu jubileu nadělila knihu s podtitulem Šaty noty boty.
ostatní
Ukázky

Dagmar Pecková

339 Kč
271 Kč
Deníček Camille G - 20%
(2x)
Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky.
ostatní
Ukázky

Deníček Camille G

209 Kč
167 Kč
Divadlo Járy Cimrmana po padesátce... - 20%
(1x)

Od založení Divadla Járy Cimrmana uběhlo neuvěřitelných 55 let.

V této knize je zaznamenán kompletní vývoj legendárního souboru od počátků v rozhlasovém pořadu Nealkoholická vinárna U Pavouka přes normalizační nucené přesuny, změnu režimu a odchod Ladislava Smoljaka až po nucené přestávky v účinkování v době koronavirové pandemie. Jde o historii divadla zpracovanou sezonu po sezoně. Je v ní zahrnuto co možná nejvíce zajímavých informací za 55 let jeho působení. Unikátní jsou autentické vzpomínky, které herci poskytli autorovi v průběhu posledních dvou let. Knihu doplňuje řada dobových, dosud nepublikovaných, fotografií a zajímavých dokumentů.

Dá se s nadsázkou říci, že jde o neobjevenou truhlu se spisy o historii DJC, které se jen velmi těžko hledají v takto ucelené podobě.

Nechť vám tato kniha přinese okamžiky radosti i chvíle k zamyšlení.

ostatní
Ukázky

Divadlo Járy Cimrmana po padesátce...

424 Kč
339 Kč
Doktorka za mřížemi - 20%
Dr. Amanda Brownová pečovala o chovance v nejslavnějších britských věznicích od zařízení pro mladistvé delikventy přes nechvalně proslulou mužskou věznici Wormwood Scrubs až po Bronzefield, největší ženskou věznici v Evropě. Byla svědkem zázračných porodů, vynalézavých projevů odporu, brutálních útoků na vězně i srdcervoucího sebepoškozování.
ostatní
Ukázky

Doktorka za mřížemi

249 Kč
199 Kč
Joe Biden
(1x)

Držitel americké Národní knižní ceny Evan Osnos vytvořil soustředěný, brilantní a trefný záznam úspěšné celoživotní cesty Josepha R. Bidena Jr. do prezidentského úřadu.

ostatní
Ukázky

Joe Biden

238 Kč
Johann Sebastian Bach - 20%
Více než sto let chyběla na světovém trhu taková kniha – shrnuje všechno, co je dnes zjištěno o životě Johanna Sebastiana Bacha (1685 –1750), geniálního barokního skladatele, varhaníka, cembalisty, dirigenta, učitele a teoretika.
ostatní
Ukázky

Johann Sebastian Bach

669 Kč
535 Kč
Každý z nás byl hrdinou - 20%
Vzpomínky na Den D. Vylodění v Normandii. Operace Overlord.
ostatní
Ukázky

Každý z nás byl hrdinou

225 Kč
180 Kč
Letenka do neznáma - 20%
(2x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
ostatní
Ukázky

Letenka do neznáma

219 Kč
175 Kč
Můj život a Adolf Loos - 20%
Ve svých velmi osobních vzpomínkách vykresluje Elsie Altmann-Loos s jemnými nuancemi obraz Adolfa Loose, jak ho poznala v soukromí, ale i obraz celé epochy… Vídeň, Paříž a Côte d’Azur jsou zastávky na jejich společné cestě.....
ostatní
Ukázky

Můj život a Adolf Loos

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 239 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 24 > >>