Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
beletrie

Veterán - 20%
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
beletrie
Ukázky

Veterán

239 Kč
191 Kč
Výhled přes střechy
(2x)
Píše se rok 1941 a nacisté právě obsazují Amsterodam, milované město profesora Josefa Helda. Tichý učitel matematiky se nikdy nepřenesl přes ztrátu své milované ženy – a ani v nejmenším neplánuje do svého bezpečného světa vpustit někoho nového.
beletrie
Ukázky

Výhled přes střechy

249 Kč
Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
beletrie
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

beletrie
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Babišovo Palermo I - 20%
(2x)
Projekt Babišovo Palermo mapuje politický život Andreje Babiše v letech 2014 až 2021. Přináší souhrn skutečných důvodů jeho vstupu do politiky a detaily fungování strany ANO.
beletrie
Ukázky

Babišovo Palermo I

249 Kč
199 Kč
Dcera železného draka - 20%

Nejtemnější fantasy a drsný kyberpunk. Příběh o dospívání, jaký jste ještě nikdy nečetli, se odehrává na pozadí pochmurného nihilistického světa plného neřešitelných problémů a třídních střetů.

beletrie
Ukázky

Dcera železného draka

298 Kč
238 Kč
Knihkupectví u jezera - 20%
(2x)

Uprostřed skotské Vysočiny, na farmě u vesničky Kirrinfi ef, žije Nina. Vlastní pojízdné knihkupectví, ale teď nutně potřebuje někoho, kdo by za ni práci na čas převzal...

beletrie
Ukázky

Knihkupectví u jezera

298 Kč
238 Kč
Šifra - 20%
(1x)
V šestnácti letech se Nině Guerrerové podařilo uniknout ze smrtící pasti sériového vraha.
beletrie
Ukázky

Šifra

339 Kč
271 Kč
Rome - 20%
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
beletrie
Ukázky

Rome

189 Kč
151 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
beletrie
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>