Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
beletrie

0 Tu, svazek druhý - 20%
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
beletrie
Ukázky

0 Tu, svazek druhý

298 Kč
238 Kč
Co před ní tají? - 20%
V rodinné firmě Zacha Stonea se děje cosi nekalého. Zach má podezření na špionáž, a aby měl v tomto ohledu jasno, najme uznávaného počítačového specialistu.
beletrie
Ukázky

Co před ní tají?

69 Kč
55 Kč
Číslo na tvém předloktí je modré jako tvé oči - 20%
(1x)
„Radši na to děcko zapomeňte, beztak nepřežije…“ S touto větou byla matka Evy Umlaufové konfrontována na začátku roku 1945 po příjezdu do Osvětimi.
beletrie
Ukázky

Číslo na tvém předloktí je modré jako tvé oči

129 Kč
103 Kč
Pomluva - 20%
(1x)
Jsme na začátku čtyřicátých let minulého století na italském jihu v Apulii. Kraji stejně tak krásném, jako chudém. Obyčejní venkované svádějí marný boj s bohatou šlechtou, která je vykořisťuje.
beletrie
Ukázky

Pomluva

248 Kč
198 Kč
Zakázané štěstí - 20%
Realitní agentka Tara se chopí příležitosti začít novou kariéru, když zcela nečekaně zdědí podíl ve společnosti svého bývalého manžela. Ovšem zastávat místo, které jí právoplatně patří, znamená pracovat po boku Granta Singletona.
beletrie
Ukázky

Zakázané štěstí

69 Kč
55 Kč
Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
beletrie
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Dobrodružství na lodi - 20%
Matilda nekapitulovala před nelehkým osudem a rozhodla se žít sama na své lodi a živit se dopravou lehčích nákladů po kanálu.
beletrie
Ukázky

Dobrodružství na lodi

109 Kč
87 Kč
Chaloupky - 30%
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
beletrie
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
139 Kč
Někdy prostě prší - 20%
(2x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
beletrie
Ukázky

Někdy prostě prší

239 Kč
191 Kč
Skleněné domy - 20%
(2x)
Když se na halloweenském večírku ve Three Pines ukáže záhadná postava v černé masce a černém hábitu, v Armandu Gamachovi a ostatních obyvatelích vesnice nejprve vzbudí jen zvědavost. Jenže dalšího rána se stejná postava objeví znovu, tentokrát na návsi.
beletrie
Ukázky

Skleněné domy

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>