Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2021
poezie

Cantos II.
(2x)
Cantos jsou Poundovou životní básnickou skladbou: jejich druhý svazek obsahuje oddíly „Jefferson: Nuevo Mundo“ (XXXI–XLI) a „Siena: Leopoldovy reformy“ (XLII–LI).
poezie

Cantos II.

327 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
poezie

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
K čertu ať táhne studium
Kniha K čertu ať táhne studium představuje první výbor z byzantské žebravé poezie u nás.
poezie

K čertu ať táhne studium

53 Kč
Písničky bez muziky
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
poezie

Písničky bez muziky

211 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Město vidím...
Praha představ, obrazů a tajemných historických příběhů. Praha středověkých zákoutí, židovské mystiky a oken vybízejících k nahlédnutí...
poezie

Město vidím...

54 Kč
Hory a řeky bez konce
Básnická sbírka, ve které autor předkládá ucelený epos o planetární geologii, prehistorii a mytologii, inspirovaný východoasijskou krajinomalbou, japonským divadlem nó, zenovou praxí, indiánskými příběhy, či západní poetickou tradicí.
poezie

Hory a řeky bez konce

223 Kč
Milá sedmi loupežníků
Baladická báseň významného českého novoromantika, skladba balancující na ostré hraně lásky a nenávisti, vášně a smrti.
poezie

Milá sedmi loupežníků

89 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Básně
Básně crov02 jsou anatomií dnešní doby a našich životů. Syrové, nekompromisní, upřímné. Reflexe všedních dnů. Reflexe pocitů mladé ženy, která je každý den konfrontována s očekáváním okolí, s vlastními cíli, s vlastní identitou.
poezie

Básně

197 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 244 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 25 > >>