Nejprodávanější tituly - říjen 2021
beletrie

Hereticus
(2x)
Inkvizitor Gregor Eisenhorn, pronásledovaný svými bývalými spojenci jako radikál a nepřítel Impéria, musí dokázat, že je stále loajální Císaři a zároveň vypátrat nebezpečného kacíře o kterém všichni věří, že je mrtvý.
beletrie
Ukázky

Hereticus

149 Kč
Magor a jeho doba
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
beletrie

Magor a jeho doba

449 Kč
Malinka
(3x)
Román Malinka je především svižně a vtipně vyprávěný příběh, který s nesmlouvavou naléhavostí zobrazuje krizi lidské identity, zamýšlí se nad její podstatou a právem na ni.
beletrie
Ukázky

Malinka

296 Kč
Malleus
(2x)
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
beletrie
Ukázky

Malleus

149 Kč
Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
beletrie

Mých tisíc životů

89 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
beletrie
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Rok v lese
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě?
beletrie

Rok v lese

332 Kč
Vlk a dýka
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
beletrie
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
Záludné léto
(1x)
Když se ve vesnici Rushpool v západní Anglii začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, jestli se na jejich zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
beletrie
Ukázky

Záludné léto

268 Kč
Zaprodanec
(1x)
Satirická tradice v americké černošské literatuře je dlouhá snad stejně jako otroctví samo. V románu Zaprodanec si nemilosrdného humoru směřujícího do řad bělochů i černochů užijeme do sytosti.
beletrie

Zaprodanec

314 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>