Nejprodávanější Kniha - listopad 2021
sci-fi

0 Tu, svazek první - 11%
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
358 Kč
Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1. - 11%
(2x)
Román autora cyklu Příšerných příběhů se odehrává v typicky britské internátní škole „pro ne právě bystré syny ne zrovna bohatých rodičů“, sídlící na středověkém hradě kdesi na venkově.
sci-fi
Ukázky

Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1.

223 Kč
198 Kč
Veterán - 11%
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
sci-fi

Veterán

323 Kč
287 Kč
Poklad Zlaté lebky. Moldánkovské věže 2 - 11%
(1x)
Zdánlivě nudné Moldánkovské věže se opět stávají dějištěm záhad, napínavých pátrání a nemilosrdných slovních soubojů. Zdejší škola pro ne právě bystré syny ne právě bohatých rodičů je na mizině a hrozí jí zánik.
sci-fi
Ukázky

Poklad Zlaté lebky. Moldánkovské věže 2

268 Kč
238 Kč
Konec civilizace - 9%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi

Konec civilizace

314 Kč
287 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.
sci-fi

Král Špunt

89 Kč
Sto tisíc království - 58%
(2x)
Románový debut mladé autorky se okamžitě dočkal bouřlivého přijetí ze strany žánrové kritiky i čtenářů. Autorka za něj získala cenu Locus a bezpočet nominací včetně těch na ceny Hugo, Nebula a World Fantasy Award. První díl trilogie.
sci-fi

Sto tisíc království

238 Kč
99 Kč
Děti Duny - 11%
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
399 Kč
Jedině smrtí - 11%
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
sci-fi

Jedině smrtí

350 Kč
311 Kč
Příběhy vašeho života - 11%
(1x)
Nové vydání kultovní sbírky sci-fi povídek, která se stala předlohou filmu Příchozí.
sci-fi
Ukázky

Příběhy vašeho života

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 362 položek
<< < 1 2 3 4 .. 37 > >>