Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021

Sedm zákonů
(7x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

403 Kč
Myšlenky za volantem
(7x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2021, druhé vydání je rozšířené o čtyři nové texty.

Myšlenky za volantem

134 Kč
Královražda na Křivoklátě
(5x)
Přemysl II. Otakar slaví patnácté výročí korunovace českým králem.

Královražda na Křivoklátě

314 Kč
Můj rodný blázinec
(1x)
V knize rozhovorů najdete životní příběh nestora české psychiatrie Radkina Honzáka. Dozvíte se mnoho dosud nepublikovaných příhod z jeho života a to od útlého dětství až po současnost.

Můj rodný blázinec

225 Kč
David Limberský - Byla to jízda
Autorizovaný životopis plzeňské fotbalové legendy, bývalého českého reprezentanta a především muže s kontroverzní pověstí. Pohled nejen na fotbalové trávníky, ale i do zákulisí. Popis fotbalových úspěchů i životních karambolů.
Ukázky

David Limberský - Byla to jízda

332 Kč
Láska v temné ulici
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
David Hecl: Mluví k vám kapitán
(3x)
Dámy a pánové, připoutejte se, protože vás čeká opravdový zážitek. Je to už víc než třicet let, co David Hecl poprvé usedl do kokpitu. Tehdy ho trochu vylekal rámus motoru a těžko si pomyslel, že jednou to bude právě on, kdo do Prahy přiveze největší dopravní letadlo světa.

David Hecl: Mluví k vám kapitán

323 Kč
Promised Land
(1x)
A riveting, deeply personal account of history in the making - from the president who inspired us to believe in the power of democracy.

Promised Land

899 Kč
Rozhodni se být zdráv
(2x)

Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv. Rozhodnout se je prvním krokem na vědomé cestě ke zdraví. Naslouchat vlastnímu tělu však nemusí být tak snadné. Které techniky pomáhají zlepšit naše životní nastavení?

Rozhodni se být zdráv

359 Kč
TMBOOK
(1x)
„Humor je jako Sovětský svaz, nemá hranice.“ První samostatný výbor z díla grafika a autora koláží...

TMBOOK

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>