Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2021

Devatero pohádek
Karel Čapek psal pohádky jednotlivě, a trochu v jiném pořadí, než potom vyšly v knize: Devatero pohádek plus jedna od Josefa Čapka jako přívažek. Jako první napsal Velkou kočičí pohádku...

Devatero pohádek

206 Kč
Hedvábník
(4x)
Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a příběh, který vychází nyní v audioknize.

Hedvábník

332 Kč
Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši
Jeremy Clarkson (Zbyšek Horák) vtipně vypráví o svých oblíbených autech, letadlech, lodích a jiných strojích.

Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši

248 Kč
Láska, vztahy a přátelství
Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska.

Láska, vztahy a přátelství

269 Kč
Pišlické příběhy
Filip Rychlebský napsal krásné pohádky o dřevěných figurkách – pišlicích – a na novém 2-CD je neodolatelně vypráví Ivan Trojan.

Pišlické příběhy

287 Kč
S elegancí ježka
(6x)
Jemně ironické vyprávění o hlubokých věcech se svůdnou lehkostí, prostý a dojemný příběh o setkávání a míjení, o slepotě a vidění, o pomíjivosti i věčnosti.

S elegancí ježka

116 Kč
Sára - kniha první
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.

Sára - kniha první

254 Kč
Tancovala myšička
Písničky pro kluky a holčičky. Zpívá dětský sbor Prážátka, Prážata a Resonance pod vedením M. Pospíšilové. Dále účinkují Libuše Havelková, Radovan Lukavský

Tancovala myšička

224 Kč
Bridget Jonesová: Láskou šílená
(1x)
Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic.

Bridget Jonesová: Láskou šílená

314 Kč
Červenka
(7x)
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou. Třetí případ Harryho Holea vychází jako audiokniha poprvé současně s vydáním českého překladu románu Červenka.

Červenka

269 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 439 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 44 > >>