Nejprodávanější tituly - listopad 2021
osobní rozvoj

Učení s pomocí vědomé pozornosti - 64%
Učení pomocí bdělé pozornosti zároveň vynáší na světlo vědomosti z našeho nitra v podobě moudrosti. Tento přístup podporuje vědomou a otevřenou mysl. Neomezuje se jen na formální vzdělávání, ale zahrnuje i „školu života“.
osobní rozvoj
Ukázky

Učení s pomocí vědomé pozornosti

278 Kč
99 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Luciferův efekt - 11%
Kniha podrobně zkoumá často mlhavou hranici mezi dobrem a zlem na mnoha příkladech. Jedním z nejproslulejších je kontroverzní stanfordský vězeňský experiment.
osobní rozvoj
Ukázky

Luciferův efekt

585 Kč
520 Kč
Preferovaný příběh - 11%
Kniha, kterou držíte v ruce, je plná příběhů. Neobyčejných příběhů obyčejných lidí, kteří se pokusili posunout svůj život směrem ke svým snům, kteří se rozhodli žít život podle svých představ.
osobní rozvoj
Ukázky

Preferovaný příběh

288 Kč
256 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
osobní rozvoj

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Restart kreativity - 11%
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?
osobní rozvoj

Restart kreativity

323 Kč
287 Kč
Hledání svatyně - 50%
Nejen s odkazem na knihu knih, ale také na Řeholi svatého Benedikta, příběhy pouštních otců ale i inspirativní příběhy lidí dnešní doby, nám autor čtivým způsobem předkládá sedm základních kroků k vybudování vlastní niterné svatyně.
osobní rozvoj
Ukázky

Hledání svatyně

198 Kč
99 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Umění být zdráv - 11%
(5x)
Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí?
osobní rozvoj
Ukázky

Umění být zdráv

386 Kč
343 Kč
Proč si nerozumíme - 11%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
osobní rozvoj

Proč si nerozumíme

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 678 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 68 > >>