Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021

Svatba duchů
(2x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.
Ukázky

Svatba duchů

99 Kč
Svědectví
(10x)
Když se za Fredovou na konci Příběhu služebnice zabouchly dveře dodávky, neměli čtenáři ani ponětí, zda ji čeká svoboda, vězení, nebo smrt. Ale kdo si počkal, ten se po pětatřiceti letech napětí dočkal Svědectví.
Ukázky

Svědectví

298 Kč
Světlo, které pohaslo
Ivan Krastev a Stephen Holmes se zamýšlejí nad vznikem a vzestupem hnutí a politických proudů, které se stavějí do opozice vůči liberalismu a které v posledních několika letech důrazně vyvrátily představu, že budoucnost bude nevyhnutelně liberální.
Ukázky

Světlo, které pohaslo

240 Kč
Tak pravil Zarathustra
Filolog, filosof a básník Friedrich Nietzsche (1844—1900) patří k největším filosofickým géniům nejen svého 19. století, ale bezpochyby všech dob. On sám své veledílo Tak pravil Zarathustra z roku 1882 považoval neskromně za nejlepší knihu, jaká byla vůbec kdy napsána.
Ukázky

Tak pravil Zarathustra

249 Kč
Tohle není propaganda
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
Ukázky

Tohle není propaganda

199 Kč
Uč jako umělec
(1x)
Zkoušení u tabule? Ztráta času. Monotónní výklad? Nuda, která se do paměti neuloží. Biflování? Nefunguje. Tomu všemu odzvonilo. Nastal čas učit jako umělec!
Ukázky

Uč jako umělec

249 Kč
Underground
(3x)
Praha City je šťastné město. Deset milionů obyvatel zde přežívá díky výdobytkům moderních technologií, zatímco zbytek Evropy se propadl do chaosu. Nikdo nepochybuje, že je to pravda, tvrdí to přece City News!
Ukázky

Underground

259 Kč
V obklíčení idiotů
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
V zajetí zimy
(4x)
Pohádková fantasy inspirovaná slovanským folklorem od autorky Ve stínu Hvozdu.
Ukázky

V zajetí zimy

249 Kč
Vražda v hotelu Sacher
(1x)
V luxusním hotelu Sacher se koná opulentní jarní ples. Mezi věhlasnými hosty je také Sarah Pauliová, novinářka Vídeňského posla. Oslava běží na plné obrátky, když tu se náhle ozve výkřik. Vzápětí je na dámských toaletách nalezeno mrtvé tělo.
Ukázky

Vražda v hotelu Sacher

239 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>