Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021

Tohle není propaganda
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
Ukázky

Tohle není propaganda

199 Kč
Uč jako umělec
(1x)
Zkoušení u tabule? Ztráta času. Monotónní výklad? Nuda, která se do paměti neuloží. Biflování? Nefunguje. Tomu všemu odzvonilo. Nastal čas učit jako umělec!
Ukázky

Uč jako umělec

249 Kč
Underground
(3x)
Praha City je šťastné město. Deset milionů obyvatel zde přežívá díky výdobytkům moderních technologií, zatímco zbytek Evropy se propadl do chaosu. Nikdo nepochybuje, že je to pravda, tvrdí to přece City News!
Ukázky

Underground

259 Kč
Úzkosti a jejich lidé
(9x)
Fredrik Backman, autor románu Muž jménem Ove, je zpět a s ním jeho zatím snad nejvtipnější kniha.
Ukázky

Úzkosti a jejich lidé

259 Kč
V obklíčení idiotů
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
V zajetí zimy
(4x)
Pohádková fantasy inspirovaná slovanským folklorem od autorky Ve stínu Hvozdu.
Ukázky

V zajetí zimy

249 Kč
Vražda v hotelu Sacher - 30%
(1x)
V luxusním hotelu Sacher se koná opulentní jarní ples. Mezi věhlasnými hosty je také Sarah Pauliová, novinářka Vídeňského posla. Oslava běží na plné obrátky, když tu se náhle ozve výkřik. Vzápětí je na dámských toaletách nalezeno mrtvé tělo.
Ukázky

Vražda v hotelu Sacher

239 Kč
167 Kč
Všichni mají pravdu
(2x)
Románová prvotina jednoho z nejslavnějších filmových režisérů současnosti.
Ukázky

Všichni mají pravdu

177 Kč
Vyvolení
(1x)
Oslo 2018. Někdejší královna dlouhých běžeckých tratí Sonja Nordstromová nedorazí na křest své kontroverzní autobiografické knihy Věčná jednička. O několik hodin později objeví bulvární novinářka Emma Rammová v jejím odemčeném domě stopy zápasu.
Ukázky

Vyvolení

279 Kč
Zítra je taky den

Dobrodružný román známého českého režiséra roztočí tornádo nepředvídatelných událostí.  Celý život jsem strávil na cestách po místech, nad kterými zůstává rozum stát. Spadl jsem s letadlem, potopil se s lodí a přejelo mě auto. Kousl mě had, pes, pavouk, opice a jedna malá ryba u pobřeží Asie.

Ukázky

Zítra je taky den

249 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>