Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
beletrie

Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
beletrie
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Poslední důkaz - 20%

Colter Shaw v boji s protivníky, kteří se neštítí ničeho. Třetí díl akční série. Colter Shaw v San Francisku sleduje tajemná vodítka, aby dokončil misi, kterou před lety započal jeho otec. Musí najít ztracenou tašku s důkazy, které zničí korporaci zodpovědnou za obrovské množství úmrtí.

beletrie
Ukázky

Poslední důkaz

279 Kč
223 Kč
Pan Pracháč - 20%
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
beletrie
Ukázky

Pan Pracháč

229 Kč
183 Kč
Ultimus - 20%
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života.
beletrie
Ukázky

Ultimus

279 Kč
223 Kč
Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
beletrie
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Když tě miluje skot - 20%
(3x)
Něžně romantický, ale i drsně realistický příběh volně navazující na román Když tě zachrání Skot. Příběh je zasazen do amerického prostředí státu Mississippi v období americké občanské války.
beletrie
Ukázky

Když tě miluje skot

179 Kč
143 Kč
Malá - 20%
(4x)
V této naprosto originální, fantasmagorické knize sleduje Edward Carey životní kroky Marie Grosholtzové, maličké Švýcarky, která se dostala do revoluční Paříže a nakonec se proměnila v legendární Madame Tussaud.
beletrie
Ukázky

Malá

348 Kč
278 Kč
Myšlenky za volantem - 20%
(14x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020.
beletrie
Ukázky

Myšlenky za volantem

209 Kč
167 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

beletrie
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Jak se stát skotskou milenkou - 20%
(1x)
Čtivý, provokativní a tak trochu frivolní příběh příslušníků vyšší společnosti je plný flirtu a odvíjí se ve Skotsku na počátku 14. století.
beletrie
Ukázky

Jak se stát skotskou milenkou

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>