Nejprodávanější tituly - prosinec 2021

Deník malého poseroutky
(3x)
Jedenáctiletý Greg si zapisuje a čmárá obrázky ke všemu, co se kolem něj děje. Píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole nebo o kreslení komiksů.

Deník malého poseroutky

224 Kč
Divoké labutě
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.

Divoké labutě

449 Kč
Jako hvězdy v temné noci
(2x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii.

Jako hvězdy v temné noci

359 Kč
Je dobrej
Nenapravitelný pes neexistuje, nikdy není pozdě podat pomocnou ruku problematickým tlapkám.Toto je motto celého příběhu, který volně navazuje na knihu: „bude dobrej“ a přináší další vyprávění o soužití paní účetní s impozantním psem.

Je dobrej

308 Kč
Liška v dámu
(1x)
Není divu, že právě liška se stává hlavní hrdinkou nového románu Jiřího Kratochvila. Už od dětství se s živou liškou několikrát přímo zázračně setkal. A tak už přišel čas na liščí román.

Liška v dámu

251 Kč
Magisterium Karlštejna
(2x)
Stavba hradu Karlštejna i jeho malířská výzdoba vycházejí z templářské tradice, křesťanského hermetismu a svobodných umění kvadrivia, zde zastoupených posvátnou geometrií, alchymií, astrologií a hudbou ve smyslu kosmologickém.

Magisterium Karlštejna

509 Kč
Normální šílenství
Atlas duševního zdraví do každé domácnosti.
Ukázky

Normální šílenství

494 Kč
Přípravy na všechno
(3x)
Přípravy na všechno jsou milostný příběh z malé země, kde se život mění v nouzový stav, válečný deník z doby příměří, autoportrét zaostřený na nejbližší okolí. Klíčová slova: bulvár, děti, kolaps, láska, nuda, porno, samota, slevy, vzpomínky, zbytky.

Přípravy na všechno

152 Kč
Rufus zálesák
Vyrazit na víkend nebo na pár dnů do lesa, spát pod širákem, vařit si čaj ze smrkového chvojí, sbírat houby, zírat do ohně… kdo z nás to nemá rád? Les, a příroda vůbec, jsou nejlepší učitelé, jak ví každý zálesák, skaut, tramp i snílek.
Ukázky

Rufus zálesák

224 Kč
Sejdeme se na piazzetě
(1x)
S touto knihou můžete bloudit bočními uličkami italských měst, objevovat skrytá zákoutí a vychutnávat typickou vůni a hluk tržišť. Frances Mayesová odkrývá Itálii tak, jak ji znají pouze místní.

Sejdeme se na piazzetě

359 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>