Nejprodávanější tituly - prosinec 2021

Umění fermentace I.
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.

Umění fermentace I.

449 Kč
Vánoce našich babiček
(1x)
V této knize vám představíme sváteční dny konce roku, ve kterých se jedinečným způsobem mísí lidová křesťanská tradice s tou mnohem starší předkřesťanskou, prosycenou znalostí přírodních zákonitostí i touhou naklonit si osud třeba za pomoci magie.

Vánoce našich babiček

241 Kč
Vánoční setkání
(1x)
Klidné vánoční svátky jsou něčím, o čem si Andrea může nechat jen zdát. Stále se snaží vzpamatovat z těžkého rozchodu a vyrovnat se se svou životní prohrou. Její rodina, ke které byla okolnostmi přinucena se vrátit, jí to však vůbec neusnadňuje.
Ukázky

Vánoční setkání

139 Kč
Vladař
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.

Vladař

269 Kč
Vztahy aneb 7+1 osudových omylů
Proč se nám nedaří ve vztazích? Proč opakujeme stále stejné chyby? S jakými předsudky se potýkáme a které jsou největší omyly v mezilidských a partnerských vztazích?

Vztahy aneb 7+1 osudových omylů

269 Kč
Zimní palác
(2x)
Nejvýznamnější finský modernista nenapovídá, nenaznačuje, ale bez servítek předkládá čtenářům na stříbrném podnose shluky hlásek, myšlenek a obrazů.

Zimní palác

179 Kč
Zlatá léta
(1x)
Doba plná pokušení. Rodina v boji o záchranu svého snu.

Zlatá léta

404 Kč
Zmrazené zlato
(1x)
Na konci dlouhého horkého léta je v tající horské sněhové kapse na severu Švédska nalezeno tělo. Muž byl zastřelen přibližně před dvaceti lety. Vyšetřit tento případ dostane za úkol Olivia Rönningová.Cestou k místu, kde se mrtvý našel, havaruje vrtulník v bouři.
Ukázky

Zmrazené zlato

279 Kč
Zrcadlo a světlo
(2x)

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

Ukázky

Zrcadlo a světlo

628 Kč
Žít lehce
Inspirativní příběhy lidí, kteří odešli z města a vybudovali si svůj domov v souladu s přírodou a jejími cykly.

Žít lehce

439 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>