Nejprodávanější tituly - prosinec 2021

Odložené případy: Silnice č. 9
Druhý, samostatný díl oceňované série Odložené případy, inspirované skutečnými událostmi z okolí Malmö a Österlenu. Na Velký pátek ráno je u majáku ve Stenshuvudu nalezena mrtvola kontroverzní malířky.

Odložené případy: Silnice č. 9

358 Kč
Pomluva
(2x)
Jsme na začátku čtyřicátých let minulého století na italském jihu v Apulii. Kraji stejně tak krásném, jako chudém. Obyčejní venkované svádějí marný boj s bohatou šlechtou, která je vykořisťuje.
Ukázky

Pomluva

331 Kč
Poslední cesta císařovny Sisi
Ženeva, 10. září 1898. Na jedné ze svých četných cest se císařovna Sissi zastaví v hotelu Beau Rivage. Díky informátorovi místního tisku je však její inkognito prozrazeno.

Poslední cesta císařovny Sisi

269 Kč
Poslední Vršovec
Text románu o posledním Vršovci i povídky prošel zásadní jazykovou a pravopisnou aktualizací. Dnes již archaické nebo neznámé výrazy byly nahrazeny současnými slovy, mnohdy byl pozměněn slovosled v autorových složitých souvětích.

Poslední Vršovec

429 Kč
Praha neznámá V
Do Haštalské čtvrti spojené s Foglarovými Stínadly nás zavede pátý díl Prahy neznámé.

Praha neznámá V

359 Kč
První chyba
(1x)
Po smrti prvního manžela se Alice znovu provdala, má úspěšnou firmu, báječné děti a překrásný dům.

První chyba

161 Kč
Relikviář svatého Maura
(1x)
Předmět nevyčíslitelné kulturní hodnoty, po korunovačních klenotech druhá nejvzácnější památka svého druhu u nás – a přesto jsme o ní donedávna neměli ani tušení.

Relikviář svatého Maura

242 Kč
Síla psa
(2x)
Westernový román o dvou bratrech a konkurenci mezi nimi, když se jeden ožení. Rovněž pojednává o tématech potlačované homosexuality, antisemitismu a alkoholismu, která jsou na svou dobu poněkud podrážděná.
Ukázky

Síla psa

228 Kč
Společenstvo klíčníků
Když čtrnáctiletý Martin přijíždí strávit část letních prázdnin k prastrýci v Rožmitále, nečeká nic jiného než pořádnou nudu.

Společenstvo klíčníků

251 Kč
Sudoku extra
Všechny stupně obtížnosti - super sudoku a kakuro.

Sudoku extra

89 Kč
Zobrazuji 921 - 930 z 1000 položek
<< < 1 .. 91 92 93 94 95 .. 100 > >>