Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
beletrie

Už z těch rodičů šílím
Louisův život se obrátí vzhůru nohama. Když jeho otec přijde o práci a stane se z něj muž v domácnosti, musí Louis čelit nepoživatelnému jídlu a všudypřítomným žlutým lístečkům se vzkazy, aby si uklidil pokoj.
beletrie

Už z těch rodičů šílím

233 Kč
Blade Runner
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
beletrie

Blade Runner

259 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....
beletrie

Karambol

251 Kč
Medvědín
(9x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Medvědína to znamená všechno.
beletrie
Ukázky

Medvědín

404 Kč
Staré řecké báje a pověsti
Příběhy z řecké mytologie převyprávěné pro děti a mládež s legendárními a mimořádně zdařilými ilustracemi Zdeňka Sklenáře. V jednotlivých příbězích se mladí čtenáři setkají s nejznámějšími řeckými bohy, hrdiny, mytickými postavami i monstry.
beletrie

Staré řecké báje a pověsti

358 Kč
Temné hlubiny
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
beletrie

Temné hlubiny

404 Kč
Dešťová hůl
(10x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu“ Předešlé literární sondy obrácené do minulosti české vesnice následuje nyní román ze současnosti.
beletrie
Ukázky

Dešťová hůl

269 Kč
Hyde Park Civilizace
Vítejte ve světě vědy a otázek současné společnosti. Ptáme se významných vědců a osobností naší civilizace. Vítejte v Hyde Parku Civilizace. Stejně jako oni, i my hledáme odpovědi. Pořad a kniha pro ty, co ví, že chtějí vědět.
beletrie

Hyde Park Civilizace

224 Kč
Chrám divů
New York, LP 1895. Chrám divů je název cirkusu nebo možná spíš freak show vedené ráznou Friendship Churchovou. Příběh, vyprávěný z několika perspektiv, je neuvěřitelnou exkurzí do života prapodivných existencí.
beletrie

Chrám divů

314 Kč
Muž z vysokého zámku
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
beletrie
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>