Nejprodávanější knihy - únor 2021
běh

Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
běh
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Nordic running
První kniha na světě o celoročním běhání s holemi, které šetří především kolena a záda a je zdravější a bezpečnější než normální běh.
běh
Ukázky

Nordic running

89 Kč
Medical running
V této knize vám je popsán ideální návod na anatomicky správný běh pro začátečníky i profesionály podle metody Spiraldynamik.
běh

Medical running

449 Kč
Běhání na doraz
Bob Larsen se stal legendou. Trenér běžců na dlouhé tratě začínal jako kouč na střední škole v šedesátých letech 20. století, neortodoxní metody ale posunuly jeho svěřence na národní scénu.
běh

Běhání na doraz

359 Kč
Ještě jeden maraton
Běžci mívají sladké začátky. Jsou napumpováni euforií, žádná překážka není dost vysoká. Jenže po pár letech a tisícovkách kilometrů může váš vnitřní motor začít chladnout, až se úplně zastaví. Znovu ho nahodit není vůbec snadné.
běh

Ještě jeden maraton

299 Kč
Emil Běžec
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
běh

Emil Běžec

359 Kč
Moje cesta do Sparty
Moje cesta do Sparty je příběh o běhu z Athén do Sparty, který byl inspirovaný antickou legendou o běžci Feidippidovi, jenž v roce 490 př. n. l. tuto vzdálenost zdolal za 36 hodin.
běh

Moje cesta do Sparty

314 Kč
Na sever

Scott Jurek, živoucí legenda amerického i světového ultramaratonu, už měl léta nejlepších výkonů za sebou a cítil, že pomalu pohodlní.

běh

Na sever

341 Kč
Sportuj se psem
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
běh

Sportuj se psem

269 Kč
Základy ultramaratonského tréninku

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

běh

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>