Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021
povídky

Soukromá tajemství - 11%
Anna by ani za nic své matce nepřiznala, že její manžel není, jemně řečeno, tak dokonalý muž jako byl její táta, jehož ale nikdy nepoznala, ovšem Lucie, ta nechce říct o otci svého doposud nenarozeného dítěte vůbec nic.
povídky

Soukromá tajemství

233 Kč
207 Kč
Hádej, můžeš jednou - 11%
(4x)
Soubor povídek Hádej, můžeš jednou je debutem mladé české autorky, která svou pozornost soustřeďuje na zdánlivě obyčejné lidské osudy.
povídky
Ukázky

Hádej, můžeš jednou

177 Kč
158 Kč
Zlatá jablka - 6%
(1x)
Hrst jižanských povídek spojených společnými postavami a tvořící modernistický román.
povídky
Ukázky

Zlatá jablka

253 Kč
238 Kč
Když smrtelníci spí - 6%

Posmrtně vydaná sbírka Kurta Vonneguta nám předkládá další originální povídky z počátku autorovy kariéry. S působivou jasnozřivostí v nich autor pitvá soudobou honbu za penězi, láskou a věhlasem, která svérázně formuje osudy jeho postav.

povídky
Ukázky

Když smrtelníci spí

229 Kč
215 Kč
Démanty noci - 11%
(1x)
Uchvacující hrdinství mladých lidí tváří v tvář kruté realitě. Soubor povídek, které autor napsal na základě svých válečných prožitků.
povídky

Démanty noci

206 Kč
183 Kč
Dámy z Grace Adieu - 6%
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
povídky

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
223 Kč
Trdliště - 11%
Když I. M. Jirous nemohl z důvodu úmrtí pokračovat v psaní textů pro Divadelní noviny, zkusili oslovit Vráťu Brabence. A vyšlo najevo, že takový kratší, většinou jednostránkový, formát nejlépe vyhovuje jeho vypravěčskému stylu.
povídky

Trdliště

243 Kč
216 Kč
Divoké karty II. - 58%
(1x)
Mimozemská nákaza udeřila krátce po skončení druhé světové války. Devadesát procent nakažených zemřelo. U některých přeživších se však vyvinuly mimořádné schopnosti, jiní skončili těžce postižení.
povídky
Ukázky

Divoké karty II.

238 Kč
99 Kč
Přátelé Nadace - 6%

Jako mimořádný hold Asimovovu dílu přijalo sedmnáct významných spisovatelů výzvu ponořit se do jeho rozsáhlého díla a vytvořit nové vzrušující povídky nejslavnějšího science fiction vesmíru dvacátého století.

povídky
Ukázky

Přátelé Nadace

338 Kč
318 Kč
Písně temných věků - 11%
Antologie Písně temných věků přináší výběr již osvědčených povídek a novel.
povídky
Ukázky

Písně temných věků

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 174 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>