Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021
povídky

Sběratel dýmek - 6%
Mrazivý příliv ve Fjordu Mrtvého muže vynáší na břeh dýmky z různých koutů světa. Každá dýmka je opředena vlastní historií, která čtenáře zavádí do carského Ruska, na dalekou Sibiř, ale také do předválečného Berlína nebo na pobřeží jižní Afriky.
povídky
Ukázky

Sběratel dýmek

220 Kč
207 Kč
Stilnox, detox a jiné katastrofy - 11%
(2x)
Čtyřicátník Martin, hlavní anti-hrdina sedmi rozličně tragikomických příběhů, se zdráhá si přiznat, že život není jeden nekonečný večírek.
povídky

Stilnox, detox a jiné katastrofy

152 Kč
135 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 6%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
263 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Povídky - 6%
Výbor obsahuje i Babelovu vůbec nejstarší známou krátkou prózu Starý Šlojme, napsanou v roce 1913, kdy bylo jejímu autorovi pouhých 19 let. Svazek uzavírají u Babela ojedinělé povídky "na cizí námět".
povídky

Povídky

229 Kč
215 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
povídky

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Krajina s pobřežím - 11%
(2x)
Výbor představuje průřez norskou povídkovou tvorbou dvacátého století. Vedle povídek starších, mnohdy již kanonizovaných autorů obsahuje povídky prozaiků současných, s jejichž tvorbou se český čtenář dosud nesetkal.
povídky

Krajina s pobřežím

178 Kč
158 Kč
O létajících objektech - 6%
(3x)
Ve této knize se Emil Hakl vrací k žánru povídky, tentokrát obohacené o nové vypravěčské prvky, zároveň však zůstává věrný svému sebeironickému stylu, který dokáže ve čtenáři vyvolat pobavený smích a mrazení v zádech současně.
povídky

O létajících objektech

220 Kč
207 Kč
Korunka z peří - 11%
Sbírka povídek známého amerického židovského autora.
povídky

Korunka z peří

215 Kč
191 Kč
Zuby nehty - 11%
Dvacet strašidelných povídek napsalo deset autorů - členů tvůrčí skupiny Hlava nehlava. Jde o druhé vydání sborníku - aktualizované, doplněné o dva nové příběhy a vybavené novými ilustracemi Tomáše Tvrdého.
povídky

Zuby nehty

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 174 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>