Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2021

Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm
(1x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.

Dívka, která si hrála s ohněm

280 Kč
Lidojedi
Divadelní hra v interpretaci Oldřicha Kaisera, Gabriely Vilhelmové, Jana Dolanského a dalších.

Lidojedi

179 Kč
Tělo a duše aneb Jak se přijmout a mít se ráda
Toto CD vám pomůže přijmout své tělo a vážit si sama sebe.

Tělo a duše aneb Jak se přijmout a mít se ráda

332 Kč
Věc Makropulos
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.

Věc Makropulos

269 Kč
Epištoly kutnohorské a vybrané články politické
Devítihodinová nahrávka obsahuje kompletní Epištoly, jak byly souborně vydány v roce 1851, a 21 novinových článků publikovaných v letech 1846 až 1851 v Pražských novinách, Národních novinách a ve Slovanu. Audiokniha vychází na CD ve formátu mp3.

Epištoly kutnohorské a vybrané články politické

215 Kč
Něžná je noc
Dramatizace světoznámého románu o vzestupu a pádu psychiatra Dicka Divera.

Něžná je noc

254 Kč
Zlomená křídla
Rané dílo Chalíla Džibrána, autora nesmrtelného Proroka, na 2 CD. Text v režii Jindřišky Novákové čte a hudbou doplňuje Saša Rašilov.

Zlomená křídla

169 Kč
Sedm životů
(2x)
Tato kniha prakticky popisuje, jak probíhá lidské znovuzrození, chcete-li "reinkarnace". Sledujeme vývoj bytosti, která se již mnohokrát zrodila v člověka, a čtenář se může vnořit do jejích sedmi významných a zlomových životů.

Sedm životů

213 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.

Akt

104 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 483 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 > >>