Nejprodávanější tituly - únor 2021
horory

Puls - 11%
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
256 Kč
Prokletá kaple
(3x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory

Prokletá kaple

144 Kč
Trajekt - 11%
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory

Trajekt

332 Kč
295 Kč
Zombie apokalypsa - 11%
Válka sama o sobě je nepříjemný stav, do kterého se člověk může v životě dostat, ale válka se zombie... A jak se ukáže, není to ani zdaleka to nejhorší!
horory

Zombie apokalypsa

126 Kč
112 Kč
Zjevení Cthulhu - 11%
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory

Zjevení Cthulhu

314 Kč
279 Kč
Cizinci - 11%
Mort Castle, veterán americké hororové školy, se českému čtenáři představuje románem Cizinci. Máte rádi svého souseda? Možná má rád i on vás. Anebo si představuje, jak vám drtí lebku kamenem. A pak jsou tu Cizinci...
horory

Cizinci

269 Kč
239 Kč
Berserk 2 - 11%
(1x)
Guts nikdy nemá nouzi o protivníky – dokonce ani o takové, kteří se vracejí z mrtvých! Proti Černému šermíři totiž tentokrát stojí aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou.
horory

Berserk 2

269 Kč
239 Kč
Slavné povídky / The Famous Stories - 11%

Ponořte se do tajuplné atmosféry povídek Edgara Allana Poea.

Publikace nabízí nejznámější povídky Edgara Allana Poea, mistra a průkopníka hororové literatury: Černý kocour, Zánik domu Usherů, Maska rudé smrti, Jáma a kyvadlo, Vraždy v ulici Morgu

horory

Slavné povídky / The Famous Stories

242 Kč
215 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 11%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
horory

Temná věž VI - Zpěv Susannah

324 Kč
288 Kč
Uškrcená laborantka a další … - 11%

Nejslavnější české hororové povídky v podání populárních českých herců! Audiokniha obsahuje 12 povídek spisovatele Miloslava Švandrlíka ze sbírky Draculův švagr a dalších knih. Tyto příběhy lze označit za směs hororu, černého humoru a „duc

horory

Uškrcená laborantka a další …

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>