Nejprodávanější tituly - únor 2021
horory

Schovka
(1x)
Hororový příběh o tom, jak se hra může zvrtnout v boj o holý život, a o tom, že i holý život může být výhrou.
horory

Schovka

223 Kč
Podhoubí
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.
horory

Podhoubí

223 Kč
Zjevení Cthulhu
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Právo nálezce
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
Pan Mercedes
(3x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory

Pan Mercedes

360 Kč
Sandman 5: Hra o tebe
(1x)
Co se stane, když se vaše dětské sny stanou skutečností? Nic hezkého. Aspoň pokud k tomu dojde v krajině poetických hororů Neila Gaimana.
horory

Sandman 5: Hra o tebe

440 Kč
Závoj hrůzy
Kniha hororových povídek, která rozhodně není nic pro slabé povahy! Za rozbitými okny strašidelného domu probleskne přízračná tvář. Temnota pomalu pohlcuje váš svět a možná vás napadne, co se v ní asi skrývá.
horory
Ukázky

Závoj hrůzy

79 Kč
Bezpečí za mřížemi
Ve třetí knize ze série Mrtví živí se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení?
horory

Bezpečí za mřížemi

269 Kč
Vyhlídka na věčnost
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 60 položek
<< < 1 .. 4 5 6