Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2021

Pohádkové poslouchání
Pohádka o bídě jednooké, O tom, co se dvěma mladým žábám přihodilo na výletě, O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Zkrocený vodník, O třech zakletých psech, Tři zlaté vlasy děda Vševěda.

Pohádkové poslouchání

206 Kč
Povídky - 18%
Obsáhlá audiokniha sestavená ze slavných i neznámých povídek Oty Pavla v interpretaci čtyř hereckých generací.

Povídky

392 Kč
320 Kč
Smrt nosí rudé škorně
(3x)
Děj historického dobrodružného románu s detektivní zápletkou se odehrává ve středověké Praze na podzim roku 1396.

Smrt nosí rudé škorně

269 Kč
Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků
Jedenáctiletá Stela žije sice v zapadlé horské vesničce, ale o dobrodružství nemá nouzi. S dědečkem, tatínkem mašérem a smečkou šestnácti psů má o zábavu postaráno každý den. A co teprve, když se vydají na velké závody psích spřežení až na Aljašku!

Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

233 Kč
Ulička hanby
Vážený písař královské komory, Jiří Adam z Dobronína, se v mládí znal s ženou, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejproslulejších nevěstinců na Starém Městě pražském. Kdysi mu pomohla a nyní potřebuje pomoc sama.

Ulička hanby

269 Kč
Vražda potřebuje reklamu
(2x)
Nastoupil, aby zjistil, proč ze schodů sletěl pan Dean.

Vražda potřebuje reklamu

341 Kč
Tajný život stromů
(1x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Audioverze knihy.

Tajný život stromů

332 Kč
Studie v šarlatové
V této knize se setkává poprvé dr. Watson se Sherlockem Holmesem. Poznávají se, stěhují se do Baker street 221b a řeší spolu první velmi složitý případ, který má záhadnou minulost.

Studie v šarlatové

224 Kč
Alaska Joe
Život tropí hlouposti. Jedete hledat svého biologického otce do Německa, ale shodou okolností skončíte na čtyři roky na Aljašce. A když se tam seznámíte s bohémským, nespoutaným a bezstarostným Slovákem Jožinkem, řečeným Joe, o neuvěřitelné situace j

Alaska Joe

269 Kč
Literární spolek Laury Sněžné
(3x)

Cosi divného se děje s knihami v městečku Zaječín. Fantastický román pro milovníky literatury a záhad od autora, který ukázal, že i Finsko má svůj magický realismus.

Literární spolek Laury Sněžné

305 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 483 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 49 > >>