Nejprodávanější tituly - únor 2021

Přesazená
Zalít, pohnojit, přesadit. Žít.
Ukázky

Přesazená

323 Kč
Ptačí smysl
V této výjimečné knize čerpá Tim Birkhead - přední světový ornitolog, profesor na univerzitě v Sheffieldu a autor úspěšných knih ověnčených řadou cen - ze svých bohatých vědomostí, které získal celoživotním studiem ptáků.
Ukázky

Ptačí smysl

283 Kč
Putování za obzor
Tramping, ryze český fenomén, jenž se zrodil ve stínu povltavských lesů na úsvitu československé samostatnosti.

Putování za obzor

701 Kč
Rozsypaná slova
(5x)
Ústřední postavou biografického románu je novinář a spisovatel Karel Hirsch, pod jehož jménem se ve skutečnosti skrývá Karel Poláček. Román pokrývá Hirschův-Poláčkův život od konce 30. let až do jeho nejasné smrti na konci války.

Rozsypaná slova

269 Kč
Ruční knižní vazby
Vyzkoušejte si knihařské řemeslo v domácích podmínkách.

Ruční knižní vazby

89 Kč
S Komenským do komiksu
Na únikovou hru se Filipa těšila. Vybrala si ji na oslavu narozenin a ten nápad spolužáky nadchnul. Dokonce i Vavřinec, řečený Vávra, pozvání přijal. Nejsou ve třídě kdovíjaká parta. Ani učitelé u nich neučí rádi.

S Komenským do komiksu

341 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 5. třída
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.

Sada testů státní přijímací zkoušky 5. třída

585 Kč
Sběratel přání
Sběratel přání je příběhem o studu a vítězství, osamělosti a lásce a o setkání dvou srdcí, jež spolu dokážou překonat i ty nejvyšší překážky.

Sběratel přání

314 Kč
Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého
Hurvínek dělal v diktátech spoustu chyb, což rozčilovalo paní Kateřinu (Bábinku), a tak se Hurvínek se Spejblem a Máničkou rozhodli, že v rámci sebevzdělávání vytvoří učebnici jazyka českého a dají ji Bábince jako dárek k narozeninám.

Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého

179 Kč
Svobodná v Evropě
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...

Svobodná v Evropě

311 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>