Nejprodávanější tituly - únor 2021

Tichá dívka
(1x)
Kašpar Krone, protagonista Hoegova románu, je dvaačtyřicetiletý světově proslulý cirkusový klaun posedlý vášní pro poker a Bachovu hudbu. Má fenomenální sluch a na krku stejně fenomenální daňový dluh.

Tichá dívka

358 Kč
Výletník II.
(2x)
Kde najdeme nejužší českou uličku a projde jí vůbec silnější člověk? Jak vypadá krajina u Nových Heřminov, jež zanedlouho zmizí pod vodou přehradní nádrže?

Výletník II.

269 Kč
Čarodějnice
(5x)

Hon na čarodějnice v mrazivém krimi příběhu od královny severské detektivky. Když se nedaleko Fjällbacky ztratí malá Linnea, vyplují na povrch tragické vzpomínky. Před třiceti lety zde zmizela holčička, kterou později našli zavražděnou. Za její s

Ukázky

Čarodějnice

314 Kč
Člověk má dělat to, nač má sílu. Život…
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti. Lze říci o Olze Havlové ještě něco nového, hlubšího a zajímavějšího? Pokouší se o to tento…
Ukázky

Člověk má dělat to, nač má sílu. Život…

239 Kč
Dopisy psané stoikem
První kompletní vydání Senekových dopisů Luciliovi. Vydání je doplněno úvahou Petra Dvořáka o stoickém pojetí osobní transformace a ideálu emočního života.

Dopisy psané stoikem

430 Kč
Hilda a pidilidi
(1x)
Tohle je Hilda, průzkumnice, dobrodružka a fanynka kamenů. Na světě má nejradši dvě věci: svůj skicák a psa Větvíka. Tedy, na světě má nejradši tři věci: svůj skicák, psa Větvíka a maminku.
Ukázky

Hilda a pidilidi

269 Kč
Hostina pro vrány
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
Hra na smrt
Mistrovská švédská variace záhady zamčeného pokoje plná napětí, nečekaných zvratů a psychologických pastí, zasazená do blízké a ne tak nepravděpodobné budoucnosti.

Hra na smrt

269 Kč
Koutní plachty Slovenska

Koutní plachta či koutnice byla v české lidové kultuře plachta oddělující postel šestinedělky umístěnou v koutě od zbytku světnice. Celobarevná publikace představuje sbírku slovenských koutních plachet ze sbírek Národního muzea.

Koutní plachty Slovenska

288 Kč
Live in Your Garden
Tato velkoryse vypravená publikace přináší svěží a veskrze současný pohled na zahradu jako na přátelské místo, kde se vám bude dobře žít a kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.

Live in Your Garden

629 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100