Nejprodávanější tituly - březen 2021
horory

Pamatuj na smrt - 11%
(1x)
První český young adult slasher! Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil.
horory

Pamatuj na smrt

269 Kč
239 Kč
12 nesmrtelných - 6%
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
318 Kč
Cizinci - 11%
Mort Castle, veterán americké hororové školy, se českému čtenáři představuje románem Cizinci. Máte rádi svého souseda? Možná má rád i on vás. Anebo si představuje, jak vám drtí lebku kamenem. A pak jsou tu Cizinci...
horory

Cizinci

269 Kč
239 Kč
Hellboy - Vstříc mrtvým vodám - 11%
Hellboy padne do rukou námořního kapitána, jenž má v úmyslu prodat ho do cirkusu. Na palubě však cestuje také tajuplná žena s úmyslem vypátrat pradávného plaza, který již od počátku věků brázdí hlubiny oceánu.
horory

Hellboy - Vstříc mrtvým vodám

359 Kč
319 Kč
Pátá čtvrtina - 11%
Deset u nás dosud nevydaných povídek (a bonus autorem vřazený za poznámky) z konce osmdesátých a začátku devadesátých let jsou opětovným důkazem Kingova vypravěčského umění a netradičních nápadů.
horory

Pátá čtvrtina

315 Kč
280 Kč
Bestie - 11%
(2x)
Bestie je příběh volně inspirovaný skutečným vrahem z období socialistického Československa. Za své děsivé činy byl Štefan Svitek odsouzen k trestu smrti a nakonec byl i popraven.
horory

Bestie

251 Kč
223 Kč
Conan 6: Nergalova paže - 11%
V další sbírce povídek komiksových adaptací o Conanovi z dílny nakladatelství Dark Horse dopadá na mladého Cimeřana tíha jisté nedokončené záležitosti z minulosti a zároveň je mu prostřednictvím záhadného tuláka předána temná výstraha.
horory

Conan 6: Nergalova paže

629 Kč
559 Kč
Děsivé historky 3 - 11%
Co bys dělal, kdybys potkal ducha dívky, která se chce pomstít?
horory

Děsivé historky 3

233 Kč
207 Kč
Duchové rodiny Folcroftů - 11%
Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. Jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky...
horory

Duchové rodiny Folcroftů

314 Kč
279 Kč
Dům do krajiny bezbožných
Dvě nevšední hororové povídky, v nichž se autor nechává unášet mytologickými aspekty děl H.P.Lovecrafta. Příběhy zavádí čtenáře do tajemných krajin, kde šepot těch Starobylých je ozvěnou lidské touhy a svádí slabého člověka k bezbožným rituálům.
horory

Dům do krajiny bezbožných

139 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 79 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>