Nejprodávanější tituly - březen 2021
horory

Noční můry z temnot - 11%
Slavná sbírka kratičkých, ale o to děsivějších příběhů, duchařských historek, městských legend a strašidelných písniček a říkadel, které sesbíral americký spisovatel a folklorista Alvin Schwartz, je určena pro děti i dospělé.
horory

Noční můry z temnot

242 Kč
215 Kč
Ostrov Duma Key - 11%
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory

Ostrov Duma Key

333 Kč
296 Kč
Pochmurný kraj 3: Hadilovka - 11%
Chlapec bez kůže se pokouší odhalit tajemství vlastní minulosti, zatímco Ema se vydává na průzkum strašidelného domu na Náhorním rozcestí a zlotřilí plazi se snaží infikovat mysli obyvatel Zapadákova.
horory

Pochmurný kraj 3: Hadilovka

539 Kč
479 Kč
Polednice Plešatá palice - 11%
Úmorné vedro letních prázdnin na západě Čech a známá parta čtyř teenagerů, jimž se opět dějou podivné, nemožné, nevysvětlitelné a vůbec skoro šílené věci.
horory

Polednice Plešatá palice

269 Kč
239 Kč
Tramvaj č. 1852 - 11%
Představme si, že v roce 1934 obdrží spisovatel H. P. Lovecraft dráždivou výzvu k napsání povídky pro avantgardní literární časopis Erotesque. Je mu nabídnut velkorysý honorář a příslib, že jeho dílo bude vydáno pod pseudonymem.
horory

Tramvaj č. 1852

197 Kč
175 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Fantom a jiné horory - 20%
Na některých místech v našem světě, dokonce i v dnešní době, přetrvává spící temnota. A není zas tak těžké tam spadnout. V knize najdete čtrnáct povídek, které vyvolávají příjemné mrazení v zádech.
horory
Ukázky

Fantom a jiné horory

89 Kč
71 Kč
Prokletá kaple
(3x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory

Prokletá kaple

144 Kč
Trajekt - 11%
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory

Trajekt

332 Kč
295 Kč
Temnota a jiné horory - 20%
Možná jste se jako děti báli tmy. A někde v hloubi duše víte, že jste k tomu měli zatraceně dobrý důvod! Za nocí, když odbíjí půlnoc a skomírají plamínky svíček, se naše nejtajnější sny mění v noční můry...
horory
Ukázky

Temnota a jiné horory

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 79 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>