Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2021
beletrie

Večer a jitro
(1x)
Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup , tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově....
beletrie

Večer a jitro

539 Kč
Normální lidi
(9x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
beletrie
Ukázky

Normální lidi

268 Kč
Deník
"Můj deník je částí mého já, která by jinak přetekla přes okraj a přišla nazmar," poznamenal si roku 1841 americký spisovatel a přírodovědec Henry David Thoreau do deníku, který si vedl čtyřiadvacet let.
beletrie

Deník

404 Kč
Kde zpívají raci
(12x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
beletrie
Ukázky

Kde zpívají raci

358 Kč
Rukopis nalezený v Akkonu
(7x)
Nejnovější kniha brazilského spisovatele Paula Coelha je dalším dílem, v němž se fikce prodchnutá univerzálními hodnotami prolíná se skutečnými historickými událostmi.
beletrie
Ukázky

Rukopis nalezený v Akkonu

178 Kč
Dylan se dal na elektriku! - 72%
(1x)
Jeden z předních hudebních kritiků světa přináší svěží pohled na den, kdy se Dylan „dal na elektriku“ na Newportském Folkovém Festivalu.
beletrie
Ukázky

Dylan se dal na elektriku!

314 Kč
89 Kč
Svolení
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
beletrie
Ukázky

Svolení

314 Kč
Trujkunt
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
beletrie
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
Nova Express
William S. Burroughs nás vtahuje do hrozivě temného světa nepředstavitelných bojů s přízračnými postavami z galaktického podsvětí, majícími jedinou touhu: zničit náš svět.
beletrie

Nova Express

268 Kč
Pan Smraďoch
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
beletrie

Pan Smraďoch

202 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>