Nejprodávanější tituly - březen 2021
severská detektivka

Elsyino tajemství - 20%
(1x)
Další případ týmu Patrika Hedströma .Tentokrát však bez Patrikova vedení. Patrik se totiž se svou ženou Erikou dohodl, že ji po roce vystřídá na rodičovské dovolené, aby mohla pracovat na své další knize.
severská detektivka
Ukázky

Elsyino tajemství

249 Kč
199 Kč
Čarodějka z Marstrandu - 11%

Druhý díl ze série příběhů s kriminální inspektorkou Karin Adlerovou. Na Marstrandském ostrově, poblíž Carlstenské pevnosti, se našlo bezhlavé tělo. Ještě téhož dne dojde ve městě k dalšímu příšernému nálezu...

severská detektivka

Čarodějka z Marstrandu

179 Kč
159 Kč
Kazatel - 20%
(1x)
V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjälbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety.
severská detektivka
Ukázky

Kazatel

209 Kč
167 Kč
Krvavý slunovrat - 11%
Pátý díl ze série kriminálních románů Vraždy na Sandhamnu o kriminálním inspektorovi Thomasi Andreassonovi a právničce Noře Lindeové.
severská detektivka

Krvavý slunovrat

269 Kč
239 Kč
Ruka - 11%

Půvabnou detektivní novelu napsal Henning Mankell jako bonus pro vášnivé čtenáře detektivek.

severská detektivka

Ruka

269 Kč
239 Kč
Dnes v noci zemřeš - 11%
Čtvrtý díl ze série kriminálních románů Vraždy na Sandhamnu o kriminálním inspektorovi Thomasi Andreassonovi a právničce Noře LIndeové.
severská detektivka

Dnes v noci zemřeš

269 Kč
239 Kč
Dům na prodej - 11%

Třetí pokračování švédské série s kriminální inspektorkou Emou Skaldovou. Cornelie a Hans Göranssonovi chtějí prodat svou vilu, protože se rozvádějí. Cornelie se svého muže bojí, protože ji v manželství fyzicky i psychicky týral.

severská detektivka

Dům na prodej

179 Kč
159 Kč
Horká půda - 27%
(2x)
Hluboko ve švédských lesích v první den podzimních honů je zastřelen starší muž. Nejednalo se však o náhodný výstřel. Hedda Hellbergová měla odjet na tři týdny do Itálie, aby se tam vzpamatovala ze smrti svého otce. Do hotelu ale nedorazí...
severská detektivka

Horká půda

271 Kč
198 Kč
Sny Olavovy - 11%
(1x)
Druhá část trilogie jednoho z nejpozoruhodnějších norských autorů pokračuje ve vyprávění nadčasového příběhu mladých milenců a čerstvých rodičů. První část trilogie, Mámení, vyšla v roce 2009. Třetí díl Na sklonku dne.
severská detektivka

Sny Olavovy

116 Kč
103 Kč
Zabijáci - 20%
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
severská detektivka
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 90 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>