Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2021

Pan Smraďoch - 11%
(1x)
Humorný příběh od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě. Audioknihu namluvil Jiří Lábus.

Pan Smraďoch

269 Kč
239 Kč
Požádej a je ti dáno - 6%
Tato fascinující audiokniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.

Požádej a je ti dáno

246 Kč
231 Kč
Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář - 11%
Sherlock i Dr. Watson vstoupí do případu proslulého londýnského podvodníka a vyděrače. Když vše skončí jeho smrtí, nemají nejmenší důvod prozradit jméno vraha. Žena pana Munro tajně navštěvuje podivného pána se žlutou tváří v tajemném domě.

Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář

224 Kč
199 Kč
Tohle si poslechni - 11%

Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně berou. Už

Tohle si poslechni

179 Kč
159 Kč
Čarodějův učeň - 11%
(6x)
Kouzelný příběh o Krabatovi, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.

Čarodějův učeň

359 Kč
319 Kč
Dalajlamova kočka - 6%
(8x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Tentokrát jako mluvené slovo.

Dalajlamova kočka

195 Kč
183 Kč
Jiří Pelán - 11%
Autor čte své překlady Sonetů týdne a měsíců Folgora da San Gimignano, Římských sonetů Giuseppa Gioachina Belliho a překlad básně Guida Gozzana Slečna Felicita aneb Štěstí. Součástí CD je doprovodný text Jiřího Pelána.

Jiří Pelán

179 Kč
159 Kč
Ostrov šedých mnichů - 11%
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
215 Kč
Renouškovy povídky - 11%
Renouškovy povídky vznikly z rozhovorů mezi Léopoldem Chauveau a synem Renouškem, který veden dětskou zvídavostí klade různé všetečné otázky. Tatínek mu na ně odpovídá lehce groteskními, místy absurdními podobenstvími a bajkami.

Renouškovy povídky

269 Kč
239 Kč
Sára - kniha první - 6%
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.

Sára - kniha první

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 306 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>