Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2021

Kouzelná lucerna
Dvacet pohádek určených dětem ve věku 4 až 8 let. Hlasité předčítání těchto textů vtáhne děti do báječných dobrodružství a naplno podnítí jejich představivost. Audio verze oblíbené pohádkové knihy. Čte Ilona Csáková.

Kouzelná lucerna

169 Kč
Laskonky
Úspěšná kniiha Báry Nesvadbové, nyní jako audiokniha podporující charitativní projekt.

Laskonky

224 Kč
Paklíč
(1x)
Detektivní komedie plná záměn, chyb a omylů.

Paklíč

269 Kč
Příběh služebnice
(9x)
Dystopická vize ukazuje blízkou budoucnost na půdě dnešních Spojených států amerických, které se proměnily v republiku Gilead a vlády se chopil klerofašistický režim, který militantně volá po návratu k tradičním hodnotám.

Příběh služebnice

332 Kč
Půlnoční slunce
(3x)
V sedmdesátých letech 20. století se na dalekém severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kasund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich životy jsou svázány přísnými pravidly.

Půlnoční slunce

260 Kč
Sběratel motýlů
(4x)
Izolovaná zahrada, kvetoucí rostliny a… sbírka nádherných motýlů – mladých žen, které byly uneseny. O to vše pečuje Zahradník, zvrhlý muž posedlý uchováváním krásných dívek.
Ukázky

Sběratel motýlů

269 Kč
Thovt: pratón-frekvence duše

Thovtovy meditace k transformaci frekvence jsou novým a jedinečným nástrojem vnímání a změny tělesných vibrací. Tento nástroj nosí každý v sobě. Jeho dokonalé využití vede k mistrovství nad hmotou.

Thovt: pratón-frekvence duše

405 Kč
Veliký vodní tulák
Výběr povídek ze stejnojmenné knížky Oty Pavla. Povídky z Pavlova dětství a mládí přinášíme v působivém, energickém ztvárnění Pavla Zedníčka.

Veliký vodní tulák

116 Kč
5x Tom Ripley
Nenávidí zločin, pokud ho k němu jeho ctižádost nedonutí. Audioverze úspěšných detektivních románů Patricie Highsmithové.

5x Tom Ripley

314 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 303 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 .. 31 > >>