Nejprodávanější tituly - duben 2021
relaxace a cvičení

Trénuj jako výsadkář - 11%
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha – bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus.
relaxace a cvičení

Trénuj jako výsadkář

359 Kč
319 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Spojeni jógou - 11%
(1x)
24 nejzajímavějších osobností české jógy.
relaxace a cvičení

Spojeni jógou

314 Kč
279 Kč
Hravá jóga - Základní jógová abeceda, jak ji cvičí zvířátka - 11%
Jóga může být úžasná legrace, zvlášť když se do jógování pustí děti.
relaxace a cvičení

Hravá jóga - Základní jógová abeceda, jak ji cvičí zvířátka

269 Kč
239 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
relaxace a cvičení

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
relaxace a cvičení

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Klasické masáže - 11%
Tato kniha vznikla jako učební pomůcka pro studenty a absolventy kvalifikačních masérských kurzů. Kromě vlastních postupů při klasické masáži s bohatou fotodokumentací v ní zájemci najdou i další, pro ně velmi užitečné informace.
relaxace a cvičení

Klasické masáže

268 Kč
238 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
relaxace a cvičení

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Qigong vsedě - 11%
Autorka knihy Qigong vsedě – deset meditací je zkušenou terapeutkou a léčitelkou s třicetiletou praxí. V textu tentokrát najdeme i pasáže o osobních mystických prožitcích a zkušenostech autorky, návodné obrázky a fotografie kameramana Jiřího Šámala.
relaxace a cvičení

Qigong vsedě

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>