Nejprodávanější audioknihy - duben 2021
ostatní

Couchsurfing v Rusku
Co je propaganda a co je skutečnost? O žádné části zeměkoule nepanují tak zmatené a rozporuplné informace jako o Rusku. V tom případě pomůže jediné: vyrazit na cestu a udělat si svůj vlastní obrázek.
ostatní

Couchsurfing v Rusku

251 Kč
Dominika na cestě Jižní Amerikou - 11%
Metr a půl vysoká Dominika s ještě menší motorkou se vydává sama napříč Jižní Amerikou.
ostatní

Dominika na cestě Jižní Amerikou

314 Kč
279 Kč
Gump: Pes, který naučil lidi žít - 20%
(1x)
Srdceryvné vyprávění očima toulavého psa Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí,o lásce, která má sílu dosáhnout až za duhový most, o neochvějné psí obětavosti položit život za svého páníčka, o naději, kterou nespoutá ani ten nejpevnější řetěz.
ostatní
Ukázky

Gump: Pes, který naučil lidi žít

249 Kč
199 Kč
Jako v nebi, jenže jinak - 11%
(5x)
Pokračování bestselleru Raději zešílet v divočině. Devět hereckých osobností v dialogu s příběhy samotářů, ve kterých nechybí mystika, moudrost a humor
ostatní

Jako v nebi, jenže jinak

314 Kč
279 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 11%
(3x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
ostatní

Kdo ví, kde budu zítra

269 Kč
239 Kč
Mé cesty do hlubin mozku - 11%
(3x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?
ostatní

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
279 Kč
Osudy - 20%
Rozhlasové vzpomínání psychiatra se specializací na psychoterapii, zastánce psychosomatického přístupu, publicisty a vysokoškolského pedagoga, připravila Lenka Kopecká.
ostatní
Ukázky

Osudy

249 Kč
199 Kč
Srdce včely má pět komor - 11%
(1x)
Na prahu třicítky se Helen Jukes cítí uvězněná v městském kolotoči kancelářského pletichaření a dočasných adres. Snaží se usadit ve své nové práci v Oxfordu a tu jí dojde, že aby prožila smyslu-plný život naplněný láskou a prací, musí se sama změnit.
ostatní

Srdce včely má pět komor

332 Kč
295 Kč
Kosmonauti na pokraji smrti - 11%
Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly.
ostatní

Kosmonauti na pokraji smrti

359 Kč
319 Kč
Kovy - Ovšem - 11%
(1x)
Ve sbírce osobních příběhů a básní sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama.
ostatní

Kovy - Ovšem

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>