Nejprodávanější tituly - duben 2021
osobní rozvoj

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
osobní rozvoj
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Tajemství motivace - 20%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již druhé vydání této úspěšné knížky.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajemství motivace

157 Kč
126 Kč
Debordelizace hlavy - 11%
(1x)
Kniha vám poradí, jak využít větší kapacitu svého mozkového potenciálu.
osobní rozvoj

Debordelizace hlavy

359 Kč
319 Kč
Nové testy IQ - 11%
Václav Fořtík, dlouholetý člen Mensy České republiky, přichází s novou knihou testů IQ. Při jejich sestavování vyšel ze svých bohatých zkušeností, ale zároveň chtěl čtenářům nabídnout něco z novějších trendů v oblasti zkoumání schopností.
osobní rozvoj

Nové testy IQ

143 Kč
127 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
osobní rozvoj
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
S výživou zdravě po celý rok - 20%
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku.
osobní rozvoj
Ukázky

S výživou zdravě po celý rok

161 Kč
129 Kč
Umění být hodný - 11%
(1x)
V knize Umění být hodný Stefan Einhorn mimo jiné vysvětluje, co opravdu znamená být hodný, a popisuje síly, které nám v tom brání. Předkládá také vědecké studie, které dokazují, že být hodný se vyplácí, a dává jasné rady.
osobní rozvoj

Umění být hodný

194 Kč
172 Kč
EFT - svoboda emocí
(1x)
Technika, jak osvobodit své pocity vychází z myšlenky, že psychické problémy člověka spočívají v tom, že dochází k zablokování proudění energie v těle.
osobní rozvoj

EFT - svoboda emocí

89 Kč
Geomancie a integrální kultura - 11%
(1x)
Antologie textů z německého časopisu pro současnou geomantii a hlubinnou ekologii Hagia Chora, dnes nejvýznamnějšího evropského geomantického fóra, si klade otázku: Co je to současná geomancie?
osobní rozvoj

Geomancie a integrální kultura

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 521 - 530 z 544 položek
<< < 1 .. 51 52 53 54 55 > >>