Nejprodávanější e-knihy - duben 2021

Olympia
(1x)
Berlín, léto 1936
Uprostřed všeobecného olympijského nadšení musí Gereon Rath v utajení vyšetřovat vraždu v olympijské vesnici.
Ukázky

Olympia

299 Kč
Svět čarodějnic: Syn času
(1x)
Co je třeba, aby se z člověka stal upír? Na bojištích americké revoluce se Matthew de Clermont setká s Marcusem MacNeilem, mladým vojenským lékařem z Massachusetts, a to v době politického probuzení, kdy se zdá, že svět stojí na prahu lepší budoucnosti.
Ukázky

Svět čarodějnic: Syn času

279 Kč
Věci, na které nastal čas
(8x)
Život nelze naplánovat ani se na něj nedá dopředu připravit.
Ukázky

Věci, na které nastal čas

279 Kč
Dívka beze jména
(8x)
Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?
Ukázky

Dívka beze jména

382 Kč
Jen jeden rok
(2x)
Druhý ročník mého vysokoškolského studia nezačal zrovna šťastně. Hned první den jsem se chytla s jedním arogantním Angličanem – a věřte tomu, nebo ne, bylo to na pánských záchodcích..
Ukázky

Jen jeden rok

249 Kč
Reid
(1x)
Muže z BAM už znáte. Pojďte poznat rebela. Kdo je Reid Matthews? Dítě opuštěné a nemilované. Napospas osudu ponechaný a opovrhovaný teenager, který své vynikající technologické znalosti používal ke špatným účelům.
Ukázky

Reid

249 Kč
Zvon
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
Ukázky

Zvon

349 Kč
M+ B+ M
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
Nevěsta na zkoušku
(3x)
Selina nenávidí šlechtice od doby, kdy její matka přišla o život kvůli krutému aristokratovi. Ale pak ji před rozzuřenými muži zachrání Edward Fulbrooke a ona neví, co si o něm má myslet.
Ukázky

Nevěsta na zkoušku

109 Kč
Poslední let
(2x)
Claire má dokonalý život. Je vdaná za potomka z prominentní rodiny, bydlí v nádherném domě, její dny ladně a bezchybně plynou a její budoucnost je příznivá. Jenže ve skutečnosti nic není takové, jak to vypadá.
Ukázky

Poslední let

249 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>