Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021

Kavárna U Anděla 3: Dcery naděje
(1x)
Wiesbaden, 1959. Kavárnu U Anděla nyní vede dcera Hilda a vnáší do tradičního domu svěží vítr.

Kavárna U Anděla 3: Dcery naděje

359 Kč
Mazej ven!
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
Celibát
(1x)

Církevní historik Hubert Wolf přistupuje k problematice celibátu z historického hlediska a vychází z toho, že Nový zákon se pro celibát nijak nevyslovuje; proto postoj církve od raného středověku prochází četnými proměnami.

Ukázky

Celibát

222 Kč
Kirke
(1x)
Mistrovsky zpracovaný příběh o rivalitě mezi příbuznými, palácových intrikách, lásce a nezdolné ženské síle ve světě ovládaném muži. Kniha získala Zlatou stuhu 2020 za nejlepší překlad knihy pro starší děti!
Ukázky

Kirke

359 Kč
Clavicula Salomonis
Slavný okultní grimoire CLAVICULA SALOMONIS, jež pochází ze středověkých rukopisů archivovaných v Britském národním museu, je konečně připraven a přeložen pro české čtenáře. Praxe ceremoniální orace, zaklínání, přípravy magických nástrojů...

Clavicula Salomonis

314 Kč
Hořící nebe
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
Novičok nebo kulka. Jak umírají Putinovi kritici
(2x)
Ruské tajné služby stále častěji operují na evropském území a jejich sebevědomí i agresivita roste.
Ukázky

Novičok nebo kulka. Jak umírají Putinovi kritici

349 Kč
Mizérie
Mizérie může na čtenáře na první pohled působit jako tornádo, ale ve skutečnosti je to propracovaná mnohohlasá skladba. Však se o hudbě v textu nejen vypráví, ale on sám zní, a to díky skvělému překladu Marie Voslářové.

Mizérie

223 Kč
Konkláve
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
Ukázky

Konkláve

267 Kč
Mořská modlitba
(4x)
Knižní miniatura bestselleristy Khaleda Hosseiniho, překrásně ilustrovaná Danem Williamsem potěší a dojme všechny čtenáře.

Mořská modlitba

178 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>