Nejprodávanější tituly - duben 2021
komiksy

Papež ukrutný - Limitovaná edice - 11%
Je srpen roku 1503 a umírá papež Alexandr VI., vlastním jménem Rodrigo Borgia. To je ta pravá chvíle pro zapřisáhlé nepřátele Borgiů, rod della Rovere, aby se intrikami a sliby, jež nehodlají dodržet, pokusili papežský stolec obsadit sami.
komiksy

Papež ukrutný - Limitovaná edice

718 Kč
638 Kč
Yakari a Bílý bizon - 11%
Zima letos nechce skončit. Zvířata i lidé mají hlad, na všem ale pořád leží chladivá sněhová pokrývka. Indiáni proto sbalí svůj tábor a vydají se na jih vstříc bizoním stádům.
komiksy

Yakari a Bílý bizon

179 Kč
159 Kč
Yakari a medvěd grizzly - 11%
V lese za táborem se děje něco divného. Hrozný grizzly zajal několik zvířat a zachází s nimi jako s otroky. Ostatní raději les opouštějí, aby se jim nestalo to samé. Statečný Yakari se proto rozhodne čelit nebezpečnému tyranovi.
komiksy

Yakari a medvěd grizzly

179 Kč
159 Kč
Yakari a Velký orel - 11%
Yakari je indiánský chlapec, kterému se zdají neobyčejné sny, ve kterých se většinou setkává s Velkým orlem, svým totemovým zvířetem. Ten mu doporučí chovat se tak, aby se mu co nejvíc podobal
komiksy

Yakari a Velký orel

179 Kč
159 Kč
Dogman - 11%
(3x)

Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum… a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě?

komiksy

Dogman

314 Kč
279 Kč
Introvertka v hlučném světě - 11%
(5x)
Když jsou vašimi nejlepšími přáteli knihy a vaše představa o báječném víkendu obnáší čtení, spoustu hrnků čaje a malování obrázků, to vše v duchu hesla: „Lidem vstup zakázán“, každé pozvání na večírek nebo do kina představuje výzvu.
komiksy

Introvertka v hlučném světě

305 Kč
271 Kč
Komiksová učebnice komiksu - 11%
(2x)
Punk a disciplína. V tvorbě žádného jiného českého autora či autorky komiksů se tak přirozeně neprolínají tyto dva póly jako u Toy_Box.
komiksy
Ukázky

Komiksová učebnice komiksu

404 Kč
359 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 1 - 11%
Jaké to je žít ve světě, kde skoro všichni mají superschopnosti, s touhou stát se hrdinou... a sám žádné schopnosti nemít?
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 1

224 Kč
199 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 2 - 11%
Přichází další obávaná fáze studia na U.A. – bojový trénink. Nervozitě se neubrání asi nikdo, a jako by toho nebylo málo, Izuku dostává za tréninkového partnera svého úhlavního nepřítele!
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 2

224 Kč
199 Kč
Star Wars - Vader sestřelen - Věznice povstalců - 11%
Pokračování příběhu lorda Vadera, jenž tajně pátrá po mladém Skywalkerovi a vydává se po jeho stopách na planetu Vrogas Vas.
komiksy

Star Wars - Vader sestřelen - Věznice povstalců

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 469 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 47 > >>