Nejprodávanější Kniha - duben 2021
osobní rozvoj

Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
osobní rozvoj

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 11%
(2x)
Panika není slabost – je to nemoc a dá se léčit. Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí, kteří ji zprvu považují za příznak jiných chorob.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

269 Kč
239 Kč
Literární psychologie - 11%

Psychologií dosud neprozkoumané možnosti beletrie

Nic podobného v českém prostředí dosud nevyšlo. Profesor psychologie Zbyněk Vybíral důkladně a poutavě analyzuje charakteristiky lidské povahy, příběhových vzorců i skrytých detailů...

osobní rozvoj

Literární psychologie

315 Kč
280 Kč
Ochočená touha - 11%
V čem tkví tajemství partnerů, kteří po sobě i po dlouhých letech touží? A proč se vlastně touha časem vytrácí? Lze ji získat zpět? Úspěšná párová terapeutka Esther Perelová odpovídá na všechny tyto otázky na základě své mnohaleté praxe.
osobní rozvoj

Ochočená touha

260 Kč
231 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
osobní rozvoj

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Proč je dobré cítit se špatně - 11%
Americký lékař, vědec a spisovatel Randolph Nesse, spoluzakladatel oboru evoluční medicíny, ve své nové knize rozšiřuje pohled na vznik nemocí a aplikuje principy svého oboru na duševní choroby.
osobní rozvoj

Proč je dobré cítit se špatně

395 Kč
351 Kč
Jak správně myslet, jednat a mluvit - 11%
Každý, kdo má touhu dosáhnout úspěchu a stát se výraznou osobností, se může z této knihy poučit. 2. díl veleúspěšné série, která od základů změní váš život, nové modernizované vydání.
osobní rozvoj

Jak správně myslet, jednat a mluvit

269 Kč
239 Kč
Jídlo a proměna - 50%
(1x)
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
osobní rozvoj
Ukázky

Jídlo a proměna

198 Kč
99 Kč
Těhotná panna - 11%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
osobní rozvoj
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
278 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
osobní rozvoj

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 401 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 41 > >>