Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
romány

Pýcha a předsudek - 20%
(8x)
Slavný román Jane Austenové vykresluje, jak může nový mladý soused převrátit vzhůru nohama život v rodině s pěti dcerami. V ovzduší se vznáší pýcha, láska, předsudky, společenské konvence, zlomená srdce i společenský skandál...
romány
Ukázky

Pýcha a předsudek

209 Kč
167 Kč
Strom splněných přání - 20%
(1x)
Jane se podařilo prorazit jako investigativní novinářka. Její přítel Simon se ale nedokázal smířit s tím, že je úspěšná a práci se věnuje víc než jemu.
romány
Ukázky

Strom splněných přání

254 Kč
203 Kč
Stříbrná zátoka - 20%
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku Hannah.
romány
Ukázky

Stříbrná zátoka

269 Kč
215 Kč
Hodinky od Ašera - 20%
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány
Ukázky

Hodinky od Ašera

149 Kč
119 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romány
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Pohyby ledu - 20%
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

150 Kč
120 Kč
Sběratel sněhu - 20%
(6x)

Literární sonda do životů z periferie společnosti Dominik opatrně sbírá sníh do sáčku, aby v mrazáku uchoval jeho přítomnost. Jenže ta je stejně prchavá jako život špinavého kluka, kterého Dominik vídá jako zjevení každou noc u postele, majitelky starého deníku i všech, kteří kdysi obývali budějovický lágr.

romány
Ukázky

Sběratel sněhu

269 Kč
215 Kč
Spolubydlící - 20%
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány
Ukázky

Spolubydlící

219 Kč
175 Kč
Kočárová cesta
V poutavé historické próze sledujeme osudy české dívky za vlády Marie Terezie. Šestnáctiletá Markéta, dcera hajného, se stává komornou kněžny Paarové a odjíždí s ní do Vídně...
romány
Ukázky

Kočárová cesta

199 Kč
Osada na pahorku - 20%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 74 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>