Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
romány

Kočárová cesta - 30%
V poutavé historické próze sledujeme osudy české dívky za vlády Marie Terezie. Šestnáctiletá Markéta, dcera hajného, se stává komornou kněžny Paarové a odjíždí s ní do Vídně...
romány
Ukázky

Kočárová cesta

199 Kč
139 Kč
Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
Anežka
(4x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

189 Kč
Božský hráč
(1x)
Završení trilogie s panem Božským. Jediný muž, kterého si můžete vzít do postele, aniž by to tomu vašemu vadilo. Právě naopak. Maximálně uspokojivé čtení, které vašemu partnerovi usnadní práci.
romány
Ukázky

Božský hráč

198 Kč
Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Palačinky s pepřem - 30%
(2x)
Soňa Prokešová, aktivní a úspěšná mladá žena, je po dopravní nehodě odkázaná na invalidní vozík a jenom obtížně se přizpůsobuje nové realitě. Havárii zavinil vlivný manažer významné firmy.
romány
Ukázky

Palačinky s pepřem

159 Kč
111 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 76 položek
<< < 1 .. 6 7 8