Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
romány

Šepot vzdálených chvil - 20%
Edie Burchillová dostane nečekaný dopis a vydává se do Milderhurst Castle, vznosného, ale chátrajícího sídla, kde žijí neprovdané sestry Blytheovy.
romány
Ukázky

Šepot vzdálených chvil

279 Kč
223 Kč
Tajemství mezi námi
(1x)
Vysoko v horách na jihu Francie se osmnáctiletá Ceci snaží žít co nejnormálnější život. Píše se však rok 1943 a normální není nic – a to především ne pro dívku, která se zamiluje do špatné osoby.
romány
Ukázky

Tajemství mezi námi

239 Kč
Čas minisukní - 20%
(2x)
Příběh Ester a Lukáše se odehrává v sedmdesátých letech minulého století a tu dobu výrazně odráží. Mladí novomanželé se vyrovnávají s množstvím potíží, které jim přicházejí do cesty a své představy a sny konfrontují, nikoliv bez ztráty iluzí...
romány
Ukázky

Čas minisukní

199 Kč
159 Kč
Dívka, již jsi tu zanechal - 20%
(1x)
Píše se rok 1916, když francouzský malíř Édouard Lefevre odchází bojovat na frontu. Jeho mladé manželce Sophii zůstává na památku její portrét, na svou dobu poněkud nezvyklý.
romány
Ukázky

Dívka, již jsi tu zanechal

279 Kč
223 Kč
Dokud jsme dva - 20%
(3x)
Začínali z ničeho. Měnili nájemní byty, později destinace, procestovali svět. Překonávali nástrahy hrozící ponorkou i dlouhá odloučení.
romány
Ukázky

Dokud jsme dva

199 Kč
159 Kč
Dům ozvěn - 20%
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová dědictvím po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci. Vylekaná Joss postupně odhaluje dávná tajemství historie rodu, na němž ulpělo prokletí…
romány
Ukázky

Dům ozvěn

209 Kč
167 Kč
Fáma - 20%
(3x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku. A právě zde bez nějakého rozmyslu vypustí, co se doslechla: že prý zde žije žena, která jako mladá zabila malého chlapce…
romány
Ukázky

Fáma

269 Kč
215 Kč
Iluze - 20%
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
romány
Ukázky

Iluze

179 Kč
143 Kč
Kéž bych ti to dokázala říct - 20%
(1x)
Každá rodina má nějaká problémy, někdy jsou však natolik vážné, že zapříčiní dokonce i rozpad. Audrey by mohla vyprávět. Její dvě dospělé dcery se natolik odcizily, že ani dospívající vnučky se nikdy nesetkaly.
romány
Ukázky

Kéž bych ti to dokázala říct

249 Kč
199 Kč
Osvobození - 20%
(2x)
V šestnácti letech Nancy opustila rodnou Austrálii, aby nalezla nový domov a životní lásku v Marseille. Ovšem během nacistické okupace nedokázala stát stranou a jako čím dál slavnější a hlavně nepolapitelnější Bílá myš se stala německým silám trnem v oku.
romány
Ukázky

Osvobození

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 74 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>