Nejprodávanější e-knihy - duben 2021

Jsou světla, která nevidíme
(15x)
Marie-Laure prožívá s milujícím otcem spokojené dětství v Paříži. Život ji však postaví před první těžkou zkoušku, když v raném věku oslepne. Tehdy ještě netuší, že má před sebou další, mnohem obtížnější zkoušky.
Ukázky

Jsou světla, která nevidíme

299 Kč
Karanténa
(3x)
Thriller, který předpověděl celosvětovou pandemii. Londýn, epicentrum celosvětové pandemie, je kompletně izolovaný. V ulicích bují násilí a občanské nepokoje. Na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda.
Ukázky

Karanténa

249 Kč
Katharinina šifra
(2x)
William Wisting jako každý rok přijíždí k domu Martina Haugena, odkud před čtyřiadvaceti lety beze stopy zmizela Haugenova manželka Katharina. Zůstal po ní jen papírek se záhadnými číslicemi a sbalený kufr. Případ se nikdy nepodařilo vyřešit – Katharina se nenašla živá ani mrtvá, Martin Haugen měl solidní alibi a ani jiné stopy nikam nevedly.
Ukázky

Katharinina šifra

279 Kč
Kdo o tom ví?
Astrid Phelpsové je dvaatřicet a po letech, kdy se ne zcela úspěšně živila jako scénografka, se snaží začít znovu – a především vypořádat se závislostí na alkoholu, která ji už o dost připravila.
Ukázky

Kdo o tom ví?

269 Kč
Kdo se postará o Annu
(3x)

Reinkarnace je potvora – život vám nedá pokoj ani po smrti Mladá malířka Olívie spáchala sebevraždu, ale takhle si svůj posmrtný život nemalovala! V těle akvarijní rybky Anny putuje po českých domácnostech jako němá pozorovatelka a cynická komentátorka cizích osudů. Kdo se o ni postará?

Ukázky

Kdo se postará o Annu

209 Kč
Když není úniku
Jak říci životu ano. Každý den znovu. O přijetí života se vším, co obnáší: směsí radosti, utrpení, jasnosti i zmatení, prostě celé lidské zkušenosti.
Ukázky

Když není úniku

212 Kč
Klíč ke vztahu
Kniha o vztazích i pro muže!
Kniha jde na vztahy úplně jinak, než jakákoliv předchozí. Je totiž psaná dvojjazyčně: nalevo pro ženy (barvitě a s ohledem na emoce); napravo pro muže (stručně, jasně, s velkým množstvím vtipů o vztazích).
Ukázky

Klíč ke vztahu

113 Kč
Koány Mistra Au
Jsme to, co si myslíme, že jsme. Vše, co jsme, vychází z našich myšlenek. A našimi myšlenkami tvořme svět. ZEN je osobní cesta k osvícení, na jejímž konci hledající zjišťuje, že tu není žádná osoba a že tu ani nebyla žádná cesta.
Ukázky

Koány Mistra Au

99 Kč
Kočka myši nenechá
(3x)
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila.
Ukázky

Kočka myši nenechá

279 Kč
Kokoro
(3x)
Román Kokoro (japonské slovo znamená srdce, ale také mysl, duch či cítění) je považován za vrcholné dílo Sóseki Nacumeho, ve kterém mistrně ztvárnil hluboké rozpory japonské společnosti na sklonku éry Meidži (1868-1912). Mladý student se setkává s profesorem, starším mužem, který se drží stranou společnosti, a jeho ženou.
Ukázky

Kokoro

209 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>