Nejprodávanější Kniha - duben 2021

Myšlení, rychlé a pomalé
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
Návrat Krále Šumavy
(11x)
Životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, vychází z jeho vlastních vzpomínek, svědectví pamětníků i archivních dokumentů.

Návrat Krále Šumavy

378 Kč
Passage
(1x)
Kniha uvádí fotografie 62 prázdných průchodů.

Passage

50 Kč
Bůh a člověk hledající smysl
(1x)

Psychiatr a neurolog V. E. Frankl a židovský teolog P. Lapide vedli v roce 1984 ve Vídni mezioborový dialog o spáse a uzdravení člověka. Výsledky jejich diskuze doposud nebyly publikovány.

Bůh a člověk hledající smysl

122 Kč
Kronika Čechů
(3x)
Klasický, do jisté míry modernizovaný překlad doplňuje předmluva a poznámkový aparát předního znalce českých dějin Martina Wihody.

Kronika Čechů

296 Kč
Noční hlídka
Román bravurně vykresluje dobové reálie: rozbombardovaný Londýn, neustálý strach z náletů, poničené domy a všudypřítomný chaos. Ženy se pod tíhou nelehké doby ve všech směrech emancipovaly.....

Noční hlídka

338 Kč
O prospěšnosti alkoholismu
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu II
Oblíbená škola hry na sopránovou zobcovou flétnu. Úkolem druhého dílu je zvládnutí rozsahu od c1 chromaticky do b2 a hrav tóninách dur a moll po dvě bé a dva křížky.

Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu II

225 Kč
Slovanské bájesloví
Slovanské bájesloví je významným vydavatelským počinem české bohemistiky a slavistiky.

Slovanské bájesloví

119 Kč
Bůh nezná budoucnost
Autorovy úvahy mohou být pro mnohé – jak věřící, tak nevěřící – pohoršující a pobuřující. Opravdu nic mu není svaté, avšak jeho provokativnost v tomto případě není prvoplánová. Vyplývá spíše z upřímnosti a bezpředsudečnosti, s níž k tématu přistupuje.

Bůh nezná budoucnost

252 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>