Nejprodávanější Kniha - duben 2021

Kronika Čechů
(3x)
Klasický, do jisté míry modernizovaný překlad doplňuje předmluva a poznámkový aparát předního znalce českých dějin Martina Wihody.

Kronika Čechů

296 Kč
Noční hlídka
Román bravurně vykresluje dobové reálie: rozbombardovaný Londýn, neustálý strach z náletů, poničené domy a všudypřítomný chaos. Ženy se pod tíhou nelehké doby ve všech směrech emancipovaly.....

Noční hlídka

338 Kč
O prospěšnosti alkoholismu
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu II
Oblíbená škola hry na sopránovou zobcovou flétnu. Úkolem druhého dílu je zvládnutí rozsahu od c1 chromaticky do b2 a hrav tóninách dur a moll po dvě bé a dva křížky.

Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu II

225 Kč
Slovanské bájesloví
Slovanské bájesloví je významným vydavatelským počinem české bohemistiky a slavistiky.

Slovanské bájesloví

119 Kč
Bůh nezná budoucnost
Autorovy úvahy mohou být pro mnohé – jak věřící, tak nevěřící – pohoršující a pobuřující. Opravdu nic mu není svaté, avšak jeho provokativnost v tomto případě není prvoplánová. Vyplývá spíše z upřímnosti a bezpředsudečnosti, s níž k tématu přistupuje.

Bůh nezná budoucnost

252 Kč
Demian
(5x)
Výjimečný text o složitém hledání sebe sama, o rozpolcenosti vlastního Já nachází stále nové generace čtenářů.

Demian

211 Kč
Dopis d´Alembertovi
(1x)
Spis vydaný poprvé v roce 1758 vzbudil velký ohlas a přispěl k definitivnímu rozchodu Rousseaua s osvícenci, jejichž odpůrci pak dílo často využívali v polemické argumentaci.

Dopis d´Alembertovi

108 Kč
Dualistické gnóze Západu
Jedná se o dílo spolupracovníka Mircey Eliada věnované gnosi na Západě a prezentuje veškerá dualistická náboženství, jejichž historie hluboce ovlivnila Západ.

Dualistické gnóze Západu

423 Kč
The Falling Kingdom - 56%
(2x)
Soumrak království nás ve formě černobílých fotografií švédského fotografa přivádí do země, která se v mnoha ohledech mění - do Nepálu.

The Falling Kingdom

79 Kč
35 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>