Nejprodávanější Kniha - květen 2021
ostatní sporty

Nový funkční trénink pro sporty - 11%
Trénovat tak, aby byly výkony na nejvyšší úrovni, ale riziko zranění co nejmenší.
ostatní sporty

Nový funkční trénink pro sporty

449 Kč
399 Kč
Nejúžasnější příběhy z olympijských her - 11%

Letní olympijské hry jsou opravdovým sportovním vrcholem, kterého se účastní sportovci a sportovkyně ze všech zemí naší planety. Kniha Nejúžasnější příběhy z olympijských her mapuje novodobou historii této akce, tedy od roku 1896. Netradičně se však zaměřuje na největší kuriozity a překvapivé historky, které jistě pobaví, avšak zároveň vyzdvihnou lidskou stránku svých hlavních protagonistů. Šampion ve střelbě ze sportovní pistole, který přišel o pravačku během války, se naučil střílet levačkou tak skvěle, že hned dvakrát získal zlato. Maratonský běžec na pokraji sil, jenž si svůj běh prodloužil o více než kilometr, protože ho pronásledoval rozzuřený pes. Portugalský vytrvalec, jehož srazil automobil, avšak i přesto deset dní nato v Los Angeles dokázal zvítězit v maratonu, a to dokonce ve světovém rekordu. Závodník v regatě, který vzdal závod, aby pomohl dvěma topícím se rivalům. To jsou jen některé z více než čtyř set příběhů, které jsou namíchány v tomto zlatavém koktejlu olympijských historek.

ostatní sporty

Nejúžasnější příběhy z olympijských her

323 Kč
287 Kč
Úchvatné evropské cyklistické trasy - 11%
(2x)
V této knize najdete popis 50 úžasných evropských tras - plus dalších 150 doporučených -, kterými vás Lonely Planet inspiruje k nekonečnému množství cyklistických dobrodružství od Bretaně po Balkán.
ostatní sporty

Úchvatné evropské cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
Šachy - 11%
Tato kniha obsahuje více než 5000 šachových úloh a většinu z nich lze vyřešit během několika minut. Existuje jen málo knih s šachovými úlohami a koncovkami, jež jsou nejen jednoduché, ale také elegantní a instruktivní.
ostatní sporty

Šachy

629 Kč
559 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
ostatní sporty

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Bike & Cook - 11%
(1x)
Úžasná kuchařka pro všechny, kteří si jízdu na kole zamilovali, i pro ty, kteří s tímto sportem teprve začínají. Najdete zde jednoduché recepty na výživné a zdravé pokrmy, které vám dodají energii a rychlost, aniž byste přitom nabrali kilogramy navíc
ostatní sporty

Bike & Cook

403 Kč
358 Kč
Encyklopedie olympioniků: Čeští a českoslovenští sportovci na olympijských hrách - 11%
Nejkomplexnější, nejobsáhlejší a nejaktuálnější encyklopedie československého a českého olympijského sportu.
ostatní sporty

Encyklopedie olympioniků: Čeští a českoslovenští sportovci na olympijských hrách

629 Kč
559 Kč
Kondiční a somatické předpoklady ve vodním slalomu - 11%

Publikace je určena pro trenéry vodních sportů, především vodního slalomu, rychlostní kanoistiky a sjezdu, přínosná je zejména v rámci pregraduálních oborů při vysokoškolském studiu trenérské specializace kanoistiky.

ostatní sporty

Kondiční a somatické předpoklady ve vodním slalomu

225 Kč
200 Kč
Fit i bez fitka - 11%
K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu.
ostatní sporty

Fit i bez fitka

359 Kč
319 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
ostatní sporty
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 77 položek
1 2 3 .. 8 > >>