Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
pro děti a mládež

Star Wars - Darth Bane 3. Dynastie zla - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. Uplynulo dvacet let od doby, co Darth Bane, vládnoucí Temný pán ze Sithu, zničil pradávný řád oddaný temné straně a přetvořil ho pravidlem dvou.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 3. Dynastie zla

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Rogue One - 20%

Povstání potřebují naději. Stín Impéria se šíří galaxií stále hrozivěji, stejně jako znepokojující zvěsti. Povstalci se dozvědí o zlověstném plánu, který má srazit celé světy na kolena. Hluboko v prostoru ovládaném Impériem se nachází stroj nepředstavitelné ničivé síly těsně před dokončením.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Rogue One

279 Kč
223 Kč
Star Wars - Thrawn - 20%

Válečník nehledá způsob, jak zlé věci pochopit nebo se s nimi smířit. Hledá pouze způsob, jak je zničit. Thrawn je zachráněn imperiálními vojáky ze svého vyhnanství a jeho vynalézavost a schopnosti rychle zaujmou pozornost císaře Palpatina. Na svých misích ničí pašeráky, chytá do pastí špiony a poráží piráty.

pro děti a mládež
Ukázky

Star Wars - Thrawn

279 Kč
223 Kč
Studie kouzel - 20%

Kořeny kouzel sahají hluboko. Druhý díl akční fantasy série.  Po útěku z Ixie má Jelena v Sitii, dlouho ztracené domovině, šanci znovu se setkat s rodinou. Ale cizí země má vlastní tajemství, a navíc zde s Jelenou jednají jako s nepřítelem. A to i ti, kteří by měli stát na její straně - třeba vlastní bratr.

pro děti a mládež
Ukázky

Studie kouzel

299 Kč
239 Kč
Titáni – Do neznáma - 20%

Astraia, Zefyr a jejich přátelé budou čelit zuřivým ještěrům i spalujícímu slunci. 2. díl dobrodružné fantasy ve stylu Percyho Jacksona. Tým našich dobrodruhů se vydává do Nessina světa, aby tam hledal pomoc pro boj s Náhradníky.

pro děti a mládež
Ukázky

Titáni – Do neznáma

249 Kč
199 Kč
Alea - dívka moře: Poselství deště - 20%
(1x)
Alea zná konečně pravdu – její matka Nelani žije. Doufá, že by od ní mohla získat důležité informace o mořských lidech, ale také o Anthee – Aleině dvojčeti. Posádka Alfa cru tedy dělá všechno proto, aby se s ní setkala co nejdříve.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Poselství deště

249 Kč
199 Kč
Andělský mág - 20%
(2x)

Garth Nix píše první ligu fantasy. Přesvědčte se sami! Od okamžiku, kdy se Liliath ukryla ve starém sarkofágu, uběhlo více než sto let. Přesto se nyní probouzí krásná jako dřív a její touha setkat se se svojí láskou, archandělem Palenielem, je silnější, než kdy byla.

pro děti a mládež
Ukázky

Andělský mág

279 Kč
223 Kč
Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
pro děti a mládež
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
pro děti a mládež
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Bez srdce - 20%
Catherine je jednou z nejžádanějších dívek v říši divů a o ruku ji chce požádat sám Král. Ona má ale jiné sny, netouží stát se Královnou. Když potká na královském plese pohledného a záhadného Šprýma, rozhodne se, že nebude jen figurkou ve hře někoho jiného.
pro děti a mládež
Ukázky

Bez srdce

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>