Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2021

Byznys etiketa a komunikace
Audiokniha Business etiketa a komunikace je určena všem, kteří chtějí dosáhnout úspěchu ve své profesi, ať už ve světě obchodu, financí, veřejné správy či politiky.

Byznys etiketa a komunikace

449 Kč
Farma zvířat
(8x)
Satirická novela líčí vzpouru zvířat, která vyženou majitele farmy a začnou si vládnout sama. Kultovní alegorie každé diktatury.

Farma zvířat

314 Kč
Hrad mrtvých
Šlechtic Raimund z Pušperku doprovázel Elišku Přemyslovnu na její svatbu s Janem Lucemburským ve Špýru.

Hrad mrtvých

269 Kč
Imago. Ty trubko!
Nepraktická křehká svobodná matka Houžvička jde do světa.

Imago. Ty trubko!

269 Kč
Na Chesilské pláži
(2x)
McEwanův příběh jedné svatební noci z počátku šedesátých let, zasazený do krásného prostředí na pobřeží jižní Anglie, nabízí hluboké zamyšlení nad dobovou podmíněností lidského chování, citů i vztahů.

Na Chesilské pláži

269 Kč
Něfo

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

Něfo

314 Kč
Peníze od Hitlera
(4x)
Jak je možné, že ještě žiju? Jak je možné po tom všem zůstat normální? V šíleném lidském světě? Který se nemění a nezmění. Je přece lhostejné, zda tu sedí váš otec nebo vy nebo váš syn nebo váš vnuk.

Peníze od Hitlera

269 Kč
Přípitek s vrahem
Podle známých kriminálních případů ze sedmdesátých a osmdesátých let, které se odehrály v různých krajích republiky, napsal zkušený autor I. M. Jedlička napínavé povídky, jejichž interpretace se ujal herec Norbert Lichý.

Přípitek s vrahem

297 Kč
Pyramida
(1x)
V těchto pěti úžasných příbězích odehrávajících se před úvodním dílem série Vrazi bez tváře sledujeme Kurta Wallandera na jeho cestě k sobě samému nejen jakožto detektivovi, ale také jako člověku.

Pyramida

332 Kč
Věta jako povolání
Významný český novinář a spisovatel Karel Hvížďala oslaví v srpnu roku 2021 své osmdesátiny.

Věta jako povolání

449 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 238 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>