Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2021

Dobrodružství pavouka Čendy
(1x)
Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré.

Dobrodružství pavouka Čendy

179 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl
Životní příběh a svědectví armádního generála Emila Bočka, dosud žijícího válečného hrdiny a veterána bojů 2. světové války.

Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl

224 Kč
Opuštěná společnost
(6x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.

Opuštěná společnost

269 Kč
Příběh služebnice
(9x)
Dystopická vize ukazuje blízkou budoucnost na půdě dnešních Spojených států amerických, které se proměnily v republiku Gilead a vlády se chopil klerofašistický režim, který militantně volá po návratu k tradičním hodnotám.

Příběh služebnice

332 Kč
Kroky vraha
(2x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.
Ukázky

Kroky vraha

359 Kč
Babička
Jen málokterá kniha se zapsala do srdcí čtenářů tak hluboko jako právě Babička z pera známé české spisovatelky Boženy Němcové.

Babička

359 Kč
Conan z Cimmerie
Nejslavnější postava moderní fantasy poprvé v audiu! Čtveřice povídek o legenárním válečníkovi v jedinečné interpretaci Jiřího Schwarze.

Conan z Cimmerie

314 Kč
H2O a pastýřové snů
Hugo, Hubert a Ofélie, parta žáků základní školy Evelíny Saturejkové, s pomocí zmenšovacího paprsku tentokrát luští tajuplné poselství ukryté do snů, řeší záhadu lidí čučících do skříněk s kličkou a vydává se na výpravy v létající dodávce Citroën ...

H2O a pastýřové snů

242 Kč
M+ B+ M
(2x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....

M+ B+ M

329 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 234 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 24 > >>