Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021

Planeta opic
Román Planeta opic můžeme zařadit do klasické science fiction literatury, i když příběh sám je podán spíše způsobem dobrodružného románu. Opičí společnost na vzdálené planetě ve vesmíru se nápadně podobá té lidské na Zemi.

Planeta opic

223 Kč
Rok na venkově
Po titulech Rok v lese a Rok ve školce přichází další obrázkové leporelo.
Ukázky

Rok na venkově

332 Kč
Vetešnictví pana Nakana
(3x)
Mladá dívka Hitomi nastoupí jako pokladní a pomocná prodavačka na částečný úvazek v malém vetešnictví na tokijském předměstí. V knize sledujeme její citové zmatky a postupné zrání.

Vetešnictví pana Nakana

259 Kč
Vitka
(3x)
Původní divadelní hra na motivy životního příběhu brněnské hudební skladatelky a dirigentky Vítězslavy Kaprálové (1915–1940) očima jiné brněnské rodačky, spisovatelky Kateřiny Tučkové.
Ukázky

Vitka

314 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

Za sny

314 Kč
Bretaň - Merian Live!
Armorika – tak nazvali Keltové před dvěma a půl tisíci lety tuto přímořskou zemi, jež na mapě připomíná lva, pijícího z vod Atlantiku a koupajícího si svou hřívu v kanálu La Manche.

Bretaň - Merian Live!

179 Kč
Deník Anne Frankové
(1x)
Annelies Marie Franková (12. června 1929 - březen 1945) v roce 1933 s rodiči uprchla z Německa do Amsterodamu, kde se rodina od roku 1942 skrývala v půdním bytě. Tentokrát jako komiks.
Ukázky

Deník Anne Frankové

449 Kč
Dívka s havraními křídly
(1x)
Miriam je dívka, která si uchovala kontakt s duchovním světem. Vidí do sebe i ostatních a bravurně využívá svoji mysl tak, aby ona sloužila jí a ne naopak.
Ukázky

Dívka s havraními křídly

356 Kč
Dotek Anthropoidu
(2x)
Neobvykle koncipovaná kniha sestavená ze zpráv dobového tisku, policejních vyhlášek, výslechových protokolů gestapa a krátkých prozaických útvarů se touto kombinací snaží čtenáři přiblížit atmosféru protektorátu Čechy a Morava.

Dotek Anthropoidu

221 Kč
Dylan – Album za albem
Kniha se retrospektivně zabývá celou kariérou této hudební legendy a zodpovídá celou řadu dotazů tím, že se detailně zaměřuje na všech třicet šest Dylanových oficiálních studiových nahrávek.

Dylan – Album za albem

719 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>