Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021

Dopisy psané stoikem
První kompletní vydání Senekových dopisů Luciliovi. Vydání je doplněno úvahou Petra Dvořáka o stoickém pojetí osobní transformace a ideálu emočního života.

Dopisy psané stoikem

430 Kč
Jan Lucemburský
(1x)
Český král Jan, první z Lucemburků na českém trůně a manžel Elišky Přemyslovny, je stále postavou přijímanou nejednoznačně - na jedné straně "král cizinec", na druhé "král diplomat".

Jan Lucemburský

539 Kč
Lady Mechanika 2
Lady Mechanika řeší nový případ, který ji zavede až do srdce černého kontinentu, do Afriky. Právě tam se vypravila vědecká expedice hledat ztracené město sumerského boha Enkiho, ve kterém se má podle bájí nalézat Tabule osudu.

Lady Mechanika 2

538 Kč
Léčba traumatu
Vědecké studie ukazují, že lidé, kteří přežili nehody, přírodní katastrofy nebo traumata v dětství, často trpí dlouhodobými příznaky od úzkostí a depresí přes nevysvětlitelné bolesti a únavu, až po různé druhy onemocnění a psychického „odehrávání“.
Ukázky

Léčba traumatu

248 Kč
Minulost jedné iluze
(4x)
Ačkoliv od francouzského vydání uplynulo již více než dvacet let, jde o jednu z nejprovokativnějších knih o 20. století.

Minulost jedné iluze

448 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
Muslimové a jejich svět
Kniha přispěje k informovanosti široké veřejnosti – studentů, středoškolských pedagogů, novinářů a dalších zájemců – o věrouce, rituálech, zvyklostech či klasických i soudobých podobách práva a politiky.

Muslimové a jejich svět

288 Kč
Nalepuj!
V tomto sešitě si bude vaše dítě rozvíjet jemnou motoriku a zároveň si užije spoustu legrace se samolepkami a naučí se pracovat s lepidlem.

Nalepuj!

224 Kč
Nejhorší děti na světě 2
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
Neopouštěj mě
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>